| eu14u a întrebat:

Salut, cred ca ma inseala prietena, am aflat anumite chestii cum ar fii ca ma inseala si tot felul de chestii... chestia aiurita e ca am inceput sa tin la ea...
sursa de la care am aflat sa zicem ca e oarecum sigura.
ce ar trebui sa fac?

9 răspunsuri:
| alexhardy a răspuns:

Daca se dovedeste ca te inseala, atunci trebuie sa te desparti de ea. Daca te-a inselat odata cu siguranta o sa fie si adoua, a treia oara.
Daca poti si vrei recomand sa ai o discutie cu ea sa afli motivul pentru care te-a inselat. Te-ar putea ajuta pe viitor.

| neutrino a răspuns:

Ghinion. Te-ai indragostit de ea tarziu.

| elyfel a răspuns:

Daca iti pasa cu adevarat de raltia voastra intereseaza-te mai bine, descoperara-ti mai bine prietena
Fetele cam asta cauta un baiat care sa le pasa de ele.Sau poate vrea sa te face gelos, te pune la incercare sa vada
daca tii la ea.
Bafta

| nicosweet a răspuns:

Pai eu as zice sa te interesezi mai bine, si ar fi bine ca tu sa vezi cu ochii tai! nu e bine sa ai incredere in ceilalti si mai ales sa te lasi influentat de persoanele din jurul tau cand vine vorba de relatie! si daca intr-adevar chiar te inseala, ar trebui s-o pui la punctlaughing adica sa i-o faci tu mai buna! daca intelegi ce vreau sa zic..adica s-o prostesti in fata celorlalti fiind si tu cu alta..sa zici ca ai fost asa de plictiseala cu ea...sau..mai stiu eu.din astea:*

| eu14u explică (pentru nicosweet):

Nico sa stiii ca ai dreptate, daca e adevarat, trebuie rasplatita cu aceeasi moneda

| eu14u explică (pentru nicosweet):

Nico sa stii ca ai dreptate, trebuie sa-i platesc cu aceeasi moneda, daca e adevarat...

| nicosweet a răspuns (pentru eu14u):

Exact! niciodata n-am fost de acord cu aceste persoane. vrei pe altcineva? spune-mi si o terminam, dar nu sa fii in acelasi timp cu 2 persoane odata..deci..chiar merita platita cu aceeasi moneda.zic eu..acum nu stiu tu..eu sper ca ti am dat o idee.