Intr-adevar si in cazul tau este vorba de asa numita ejaculare precoce si pentru a contracara efectele negative inevitabile la inceputul vietii sexuale, exact din acest motiv o partida de sex trebuie sa se desfasoare pe parcursul a cel putin 2-3 reprize. Ejacularea precoce este considerata ca fiind o disfunctie sexuala care se datoreaza starilor intense de excitatie (a surescitarii), a starii de abstinenta prelungita, dar mai ales din cauza lipsei de experienta sexuala. Se considera ca numai dupa inceperea vietii sexuale si in urma intretinerii de contacte sexuale numeroase si mai ales constante cu una si aceeasi persoana in majoritatea cazurilor procesul de ejaculare se stabilizeaza devenind una normala. In prezent nu exista pe piata/comert niciun produs sau medicament cu adevarat eficient pentru tratarea acestei afectiuni. Conform studiilor si cercetatorilor efectuate pe plan mondial, se pare ca 1 din 3 barbati sunt afectati, dar cu toate acestea in acest moment singurele tratamente se reduc la consiliere psihologica si folosirea unor antidepresive. Insa in cazul tau (particular) in mod garantat o iubita unica ar reprezenta tratamentul adecvat fiindca prezenta/existenta ei permanent langa tine, iti va spori continuu experienta si te va "vindeca" si scapa definitiv de toate necazurile actuale. Multa sanatate!
Cu cat o faci mai des, ejacularea va apare mai tarziu. Nu mai crede in toate porcariile care le vezi pe net.
Există sparay cu lidocaină - două, trei „puf-uri" pe gland înainte de contact și ți-l amorțește pentru cca 30 de minute. Dar nu are niciun efect asupra erecției - scade doar sensibilitatea la excitație. Dacă în timpul ăsta, din cauză că nu prea mai simți nimic „îți moare" tăria... e mai complicat.
Atunci cand idiotii nu stiu semnificatia cuvantului "majoritatea". Sau a cuvintelor, in general.
Dar ce am zis greşit domnul "ştiutor al cuvintelor cu facultatea de litere absolvită"? Problema pe care o am este la majoritatea bărbaților ci nu doar la mine. În locul tău tăceam din gură ca să nu mă fac de rahat... om incult!
De unde ai scos tu Bula asta cu majoritatea? Care majoritate? Care barbati? Arata-mi un studiu facut de oameni competenti si calificati (nu studii din Libertatea, Can-Can sau de pe un site bizar de pe net) care atesta ca majoritatea populatiei masculine de pe glob sufera de ejaculare precoce. Nu vei putea, pentru ca nu exista asa ceva. Prin urmare putem constata nu numai ca mananci rahat cu ambele manute dar mai esti si arogant. Prostul nu e prost destul...
In locul tau taceam din gura ca sa nu ma fac de rahat.
Eu cred despre tine că stai numai închis în casă fără să ieşi, afară să vezi cum e lumea cu adevărat. Există studii o grămadă care contestă faptul ăsta, dar tu cred că nu ai prieteni sau amici care să-ți fii confirmat ție personal treaba asta. Tu crezi că din 7 miliarde de oameni nu mai există nimeni cu ejaculare precoce şi s-au gândit farmaciştii să-mi facă mie personal un medicament pe care să-l distribuie în toate farmaciile posibile din lume doar pentru că numai eu am probleme cu ejacularea precoce? nu vezi că eşti un rahat de om care vorbeşte ampulea? Copil infect! analizează-ți vorbele şi gândeşte dracului înainte să vorbeşti. Şi de unde atâta hate? Ți-am cerut ție părerea personal ca să-mi răspunzi cu totul altceva? Ai fii putut să-mi fii răspuns frumos pe subiectul ăsta şi poate că aş fii înțeles, dar dacă ție îți place să fii luat în p**ă, nu am nimic împotrivă. Mai ieşi dracului afară din casă că văd că eşti un copil frustrat şi prost pe deasupra.
Cui ii pasa ce crezi tu despre mine, esti mai prost decat un semn de circulatie!?!?
Intrebarea care ne macina pe toti este unde e sondajul care atesta ca "majoritatea barbatilor de pe planeta sufera de ejaculare precoce"? Vrem sa ne demonstrezi ca nu esti doar un mancator de rahat care deschide gura cu mult inainte de a si gandi ce va scoate pe ea sau nu! Sa cumpar servetele, deci? Sau ne arati si noua sondajul?
bogdansowtf întreabă: