anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cred ca un coleg ma place.Nu stiu de ce, asa am impresia.Sunt trecuta de 15 ani de ceva vreme,asa ca va rog sa nu imi spuneti,, Esti prea mica pentru baieti!".
De ce cred ca ma place?
Pai ma cam tachineaza mereu.Nu prea pare o fire romantica, deci ma gandesc si eu ca asta e modul lui de exprimare.Pe langa asta,cand facem activitati colective la scoala, ma intreaba daca vreau sa fiu cu el in echipa.Eu l-am acceptat mereu, nu as fi avut motive sa il refuz.La un moment dat ma tachina spunandu-mi,,iubi".Noi am fost colegi de banca si nu eram in relatii prea bune, adica ne cam zmotoceam.Nu din rautate, cred ca eram doar copilarosi.Si nu cred ca imi zicea asa ca atare, ci mai mult ii placea sa ma enerveze(stia ca nu il suport).Dar de ceva vreme chiar se poarta furmos.Eram in timpul orei de matematica si l-a scos la tabla.Eu am scos telefonul sa-i fac o poza(stiu ca nu e bine, da' na...Ma plictiseam.Erau prea usoare exercitiile de la tabla).El a observat si a inceput sa zambeasca la camera,se mai prostea cand nu era atenta profa etc. Dupa ora a venit la mine si mi-a cerut sa ii arat pozele.I le-am aratat, mi-a spus ca sunt foarte funny si apoi mi-a propus sa facem cateva selfieuri impreuna.La sfarsitul orelor,cand a trecut pe langa mine,mi-a spus,,Pa, Diana! ne vedem luni!"
Ce credeti? E friendzone sau chiar ii place de mine? La inceput mie nu imi placea deloc de el.Nu e Fat Frumos,dar e simpatic.M-a cucerit prin carisma lui,ca sa zic asa...Dar ma tachineaza, cum am mai zis.Adica ma ia la misto.Nu ma jigneste.Pare mai mult un gest copilaresc,amical, nu din rautate.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Bineinteles ca merita, mai ales ca ai afirmat : ''M-a cucerit prin carisma lui, ca sa zic asa...Dar ma tachineaza, cum am mai zis. Adica ma ia la misto. Nu ma jigneste.'' ceea ce dovedeste ca ii place in mod sigur tetine si aceasta apreciere ti-o dovedeste intr-un mod mai stangaci, copilaresc, imatur. Cu timpul in cadrul unei relatii decuplu, in mod sigur isi va schimba comportamentul. Daca iti place de ei, datoria ta este ''de a-l ajuta'' sa inteleaga ca treci cu vederea ''rautatile'' comise si-l accepti chiar si asa imatur.

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

La varsta de 15 ani multe fete au schimbat deja cativa prieteni sau parteneri de cuplu. Esti la varsta potrivita pentru a incerca sa te implici intr-o prietenie mai aprofundata sau chiar si o relatie amoroasa. Succes!

| Diana661 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Ms.Dar tu ce crezi, merita? Eu am 16 ani jumatate. Nu stiu daca e friendzone din partea lui sau chiar vrea mai mult.

| Diana661 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Mersi.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Diana661):

Bineinteles ca merita, mai ales ca ai afirmat : ''M-a cucerit prin carisma lui, ca sa zic asa...Dar ma tachineaza, cum am mai zis. Adica ma ia la misto. Nu ma jigneste.'' ceea ce dovedeste ca ii place in mod sigur tetine si aceasta apreciere ti-o dovedeste intr-un mod mai stangaci, copilaresc, imatur. Cu timpul in cadrul unei relatii decuplu, in mod sigur isi va schimba comportamentul. Daca iti place de ei, datoria ta este ''de a-l ajuta'' sa inteleaga ca treci cu vederea ''rautatile'' comise si-l accepti chiar si asa imatur.

| TanteMarianne a răspuns:

Fain,te place.deci chiar te place.incearca sa te dai la el si sa-i dai niste semne ca si tu il placi.
Casa de piatra.