Nu ai gasit pentru ca te chinui sa gasesti. Cand esti disperat sa ai parte de sex se vede si fetele fug de asta.
Nu cred ca din cauza baniilor nu ai tu iubita si din cauza aspectului tu fizic,aceste argumente sunt doar vrajeli pentru a te minti singur,hai ma ca nu toate dupa banii am cunoscut golani fara banii care aveau fete multe da aratau bine si aveau carcater de barbat, le mergea mintea, stia sa faca banii din nimic, singura metoda e castrarea chimica atat, vine vara sa vezi atunci ce dorinta sexuala o sa ai, romance sunt frumoase si mai ales daca isi arata si corpul
Eu as fi curioasa sa aflu de ce nu rezisti la un job decat 3-6 luni?
Ce te determina sa renunti la el?
Ai 24 de ani, deci, cate joburi din astea de 3 luni ai avut in astia 6 ani de cand ai terminat liceul?
Chiar toti te tin doar de proba si apoi te arunca afara? Si de ce nu treci de perioada de proba?
Păi ori rămâi pe la.bă, ori îți asculți rudele, ideea e că cu cât încerci să-ți refulezi instinctul, cu atât va fi mai violent.
Nu e bine sa spui ca nu vrei sa te mai gandesti la dragoste. Dragostea este o trebuinta ce trebuie satisfacuta, la fel ca foamea, somnul.