anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca ar fi normal si bine sa am o iubita de 14 ani? Daca Da, de ce? si daca nu, de ce?

p. s sunt baiat si am 16 ani... FUNDAAA

Răspuns Câştigător
| NoSmile a răspuns:

Buna. eu cred ca e ff normal, diferenta de varsta dintre voi nu e zdrobitoare, sunt alte cupluri in care diferenta de varsta este si mai mare.nu-ti face griji. important este sa va intelegeti bine, sa va iubiti si sa ai grija de ea. succes, aveti grija de voi

10 răspunsuri:
| Laviy a răspuns:

Da. Daca o iubesti nu mai conteaza varsta. Eu am 13 ani si prietenul meu are 16 si ne iubim multhappy

| TheSpecialOne a răspuns:

Da de ce nu, numai ai grija sa mai stati cel putin 1 an inainte s-o faceti fiindca poti ajunge la puscariehappy Funda?

| sonya69 a răspuns:

Da, atat timp cat va intelegeti de ce nu? daca sunteti prieteni si vorbiti si observi ca si ea te place totul cred ca e ok.

iti doresc mult succes in ceea ce faci,
Sonya

| Kazimir a răspuns:

Important nu e sa va iubiti... ci sa faceti sex. nu ne aburii ca sigur la asta te gandesti si tu

| Rafael_3371 a răspuns:

Nu e nici o problema. Nu conteaza varsta si e frumos ca va iubiti si diferenta dintre voi e mica.

| buburuza_4437 a răspuns:

Da normal cu e bine. dragostea nu are varsta si daca o placi n vad dc sa nu fiti imp.nu cont ca u ai 16 si ea 14.

| Anonimul2011 a răspuns:

Daca iti place de ea ii normal

| Modx a răspuns:

Ilovekazimirandlisa daca m-as gandi la sex as gasi una de varsta mea macar sau mai mare cu vreo 2 ani...

| mongolarix a răspuns:

E normal!

| angel_9979 a răspuns:

E ceva normal aveti varste apropiate si daca va iubiti nimic nu mai conteaza