Buna. eu cred ca e ff normal, diferenta de varsta dintre voi nu e zdrobitoare, sunt alte cupluri in care diferenta de varsta este si mai mare.nu-ti face griji. important este sa va intelegeti bine, sa va iubiti si sa ai grija de ea. succes, aveti grija de voi
Da. Daca o iubesti nu mai conteaza varsta. Eu am 13 ani si prietenul meu are 16 si ne iubim mult
Da de ce nu, numai ai grija sa mai stati cel putin 1 an inainte s-o faceti fiindca poti ajunge la puscarie Funda?
Da, atat timp cat va intelegeti de ce nu? daca sunteti prieteni si vorbiti si observi ca si ea te place totul cred ca e ok.
iti doresc mult succes in ceea ce faci,
Sonya
Important nu e sa va iubiti... ci sa faceti sex. nu ne aburii ca sigur la asta te gandesti si tu
Nu e nici o problema. Nu conteaza varsta si e frumos ca va iubiti si diferenta dintre voi e mica.
Da normal cu e bine. dragostea nu are varsta si daca o placi n vad dc sa nu fiti imp.nu cont ca u ai 16 si ea 14.
Ilovekazimirandlisa daca m-as gandi la sex as gasi una de varsta mea macar sau mai mare cu vreo 2 ani...
E ceva normal aveti varste apropiate si daca va iubiti nimic nu mai conteaza
rrobi501 întreabă:
George0197 întreabă: