| amoremioX a întrebat:

credeti ca dragostea se poate stinge sa dispara pur si simplu fara motiv? il iubeam si el nu ma iubea acum nu-l mai iubesc eu si vreau sa sufere exact asa cum sufeream eu acum ma adora el dar eu nu-l mai iubesc

Răspuns Câştigător
| pink_sunshine a răspuns:

Sincer eu am patit chestia asta dupa 3 ani dar a fost mai complicat pentru ca am avut un accident de masina in care eu am fost f grav el era la volan si nu a avut absolut nimic. iar dupa 3 ani de relatie in care pot sa spun ca l-am iubit f mult s-a stins absolut tot ce am simtit pentru el pur si simplu aveam sufletul gol si am ajuns sa ne despatim dupa o multime de sanse care i le-am dat dar nu a mai mers, el si acum dupa 3 ani de la despartire inca ma mai iubeste dar degeaba pentru ca eu numai simt nimic. asa ca stiu cum e si te inteleg perfect

9 răspunsuri:
| Pain a răspuns:

Din curiozitate, cati ani ai? Si poate acum te iubeste pentru ca si-a dat seama ce a pierdut, nuh? Incearca sa vb cu el, si nu-l rani daca nu stii exact ce simte pentru tine, ai sa regreti mai incolo big grin

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Se stinge dacă nu e întreţinută. Şi se stinge dacă nu a existat dragoste ci doar atracţie de moment. Tu şti la care te încadrezi. Baftă!

| Floreenofficial a răspuns:

Pai trebuie sa ii mai dai o sansa.gandeste-te totusi ca are sentimente puternice fata de tine waiting
nu poti trece asta cu vederea straight face
baftha! :*

| MunecaChucky a răspuns:

Da se stinge si ce spui tu acolo e exact proverbu s-a intors roata, pai oricum el sufera pentru ca vede ca pe tine nu te mai intereseaza persoana luiwinking

| keepa a răspuns:

Da... daca nu a fost dragoste si a fost doar o pasiune, sau atractie fizica si din moment ce realizezi ca acea persoana nu te iubea si nu te aprecia cum meriti, ci isi batea joc de tine, iubirea dispare. apare nu poti sa ii zici ura, mai degraba indiferenta, sila, razbunare, nu poti sa il mai suporti nici macar sa il vezi happy

si indiferenta e cea mai rea, chiar mai rea decat ura, doare cel mai tare. daca vrei sa il faci sa sufere ignora-l, fii indiferentahappy

| Cjay a răspuns:

Hmmm... da se intampla des asemenea cazuri.Profita daca tot te iubeste acum nu stii ce se intampla mai tarziu poate o sa iti para rau.
Stiu cum este sa iubesti pe cineva si sa nu te iubeasca dar nah.
Asta e viatasad

| MinnieHaha a răspuns:

Ce spuneti voi acolo, sunt aberatii!(fara suparare) Punctul meo de vedere este altul: eu iubesc un baiat de vreo 3 luni, si in vacanta(cand am fost cu parintii) am crezut ca nu-l mai iubesc, insa cand m-am intors si l-am revazut, mi-au sclipit ochii de fericire! La scurt timp, mi-am dat seama ca inca il placeam si tot atunci, am aflat ca si el ma place! Acum nu mai recunoastem nici unul, dar inainte puteam sa strig in gura mare!
Dar acum sa-ti marturisesc ceva! Daca el m-ar intreba daca as vrea sa fiu cu el, as renunta probabil la tot ca sa fiu cu el! Asa ca asculta-ti inima si nu mintea! De data asta, sunt de acord cu broke&beautiful(doar de data asta)
Vezi cum faci si ce zici in legatura cu relatia!
eu zic sa-i mai dai o sansa!

| Zenithf a răspuns:

Tu ai iubit? Ma mir ca spui asa ceva. 1 Corinteni 13 citeste si te gandeste la asta.
Domnul fie cu voi.

| Razvan a răspuns:

Mi-a placut de un tip 2 ani de zile.Doi nenorociti de ani.Si stateam clar ca tuta si il priveam.Normal ca tipul nu ma baga in seama, si eu ma multumeam sa il contemplu.Si acum nu stiu ce mi-a venit ca i-am dat add la id-ul lui.Si vorbarie pe noi sa te tiilaughing
Si imi zice acum vreo doua saptamani ca ma place.Pe moment mi s-a strans inima si am avut un moment de reculegere. Dar eu nu-l mai placeam.Nu mai simt nimic cand il vad. L-am clasat drept "prieten al naibii de frumos dar doar prieten" si gata