| PleşaMihai21 a întrebat:

Salut! Credeți ca e Ok dacă pastrez distanță față de fosta? Adică, sa zicem ca s-a despărțit de mine. Voi ce ați face? Ați continua sa fiți prieteni? In condițiile in care ați fost luați de fraieri și tot voi sunteți căutați. Eu unul sunt sau am fost in aceeași situație și am zis ca vreau sa dispar de tot din viața dânsei, pentru ca oricum ii va părea rău peste ceva timp. Nu sunt o persoana răzbunătoare, spre deosebire de fosta, dar ma bazez mult pe karma și așa cred ca e cel mai bine, primește fiecare ce merită. Nu știu, ma tot întreb dacă exista șanse de împăcare cu o persoană sau dacă cresc șansele, in condițiile in care dispar din viața acesteia. Simt ca nu s-a terminat și ca o sa ne mai întâlnim, nu știu de ce, iar de ceva timp sunt ca un robot, nu pot sa plâng, nu pot sa ma descarc. Chiar și când rad, uneori parca râd forțat. Simt ca nu ma mai interesează cam nimic, nu mai am nicio satisfacție, nu ma mai bucura nimic. Hai ca vorbesc prea mult, și in bălării laughing

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai spus ca ai fost luat de fraier. Scuza-ma dar daca inca te gandesti la ea, chiar asa este.

| PleşaMihai21 explică (pentru darrio2007):

Da, sunt de acord. Eu de obicei, când sunt intr o relație, ma cam pierd pe mine. Când eram la început, și cu mult timp înainte, când era îndrăgostită de mine, îmi spunea cât de mult ii place de mine, câte lucruri ii plac la mine și ca ma fac observat oriunde merg. Nu știu, mereu a fost ceva special intre noi, Ba chiar am fost cei mai buni prieteni. Și eu am avut vina mea, dar totuși, nu i-am înțeles atitudinea. Și știu sigur ca ar vrea și ea sa păstram legătura. In orice caz, asta nu se va mai întâmpla. E adevarat ca încă ma mai gândesc, dar ma gândesc mai mult la momente, nu neaparat doar la ea ca persoana. Eu sunt o fire mai nostalgica și pun preț pe momente și amintiri. Eh, n-ar trebui sa mai fiu așa, ca nu merita.

| Adry05 a răspuns:

Cu un singur fost mai sunt amică să zic în sensul că mai vorbim ocazional dar asta pentru că nici n-am avut vreo relație profundă. cu cei cu care chiar am avut ceva serios, nici măcar nu-i mai am la prieteni, sunt out for good.

| Sofer a răspuns:

Nu mai păstra nicio legătură cu ea. Ca nu merita.

| Emma30555 a răspuns:

Nu o mai cauta, întradevar într o despărțire dacă nu o mai bagi deloc în seama pe cel /cea care te a părăsit sunt șanse sa regrete sa fie curioși cum de nu i mai cauți etc. Poate la un moment dat și ea o va face dar nu e bine sa te întorci în trecut fiindcă odata ce nu a mers sunt rare șansele sa mai meargă

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În ziua de azi este indicat sa păstrezi distanță față de toți, indiferent că este fosta sau actuala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut!

Păi depinde de la situație la situație

Dacă e o situație în care v-ati respectat reciproc, ține-ti unul la celălat și amândoi vreți și puteți să rămâneți amici, da, în cazul ăsta da

In caz contrar va pierdeți timpul in opinia mea

Și eu zic sa iti revii cat mai curând cu putință, deja trăim niște lucruri impresionante și necesită toată capacitatea noastră, mai ales că oamenii vin si pleaca, iar noi avem de castigat dacă nu ne pierdeam timpul cu ei

Cu siguranță vei intalni și oameni cu care să rezonezi mai mult, depinde de tine cat de sociabil esti și cât de mult poți să iesi in perioada asta, să cunoști oameni noi

Mult succes!

| ReZiSTorr a răspuns:

Cel mai bine e sa nu mai ai nici o legatura cu ea.O sa ramai blocat cu ea si nu o sa poti sa-ti gasesti pe altcineva.Am patit eu si mai cunosc multe cazuri.

| Annaaaaaa5115 a răspuns:

Nu exista prietenie dupa o relatie.