anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca exista vreo sansa sa fii cool si sa ai si prietena fara sa fumezi?
De exemplu eu sunt intr-un liceu de mate-info si aici sunt mai putine fete si e cam bataie pe ele (ceva gen : cel mai bun castiga) si daca nu esti cool sansele scad dramatic.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

laughing E naspa sa vad ca treaba sta la fel si in Romania. Nu te omora cu "cool" si fumatul. Daca tipa e impresionata de asa ceva, clar nu merita atentia ta.

| Alexandra20374 a răspuns:

O sa vezi mai incolo ca nu rezolvi absolut nimic cu fumatul și alte tâmpenii....adică gândește logic...tu vrei o fata care sa te iubească, care sa țină la tine fără sa te schimbi (ma gândesc). Dacă ai începe sa fi cool probabil te-ar vrea doar pentru "popularitate" și atata tot, succes oricum

| Pool77 a răspuns:

Care e legatura cu fumatul si cu fetele?

| MihaiNicu23 a răspuns:

Da poti fii, fumatul nu te face mai cool.

| Necunoscut112 a răspuns:

Toţi leşinaţii de liceu cumpără ţigări, pe banii munciţi cu greu ai părinţior. Mai târziu, când realizează cât de greu se câştigă banii, şi că în loc să fumeze, şi-ar putea plăti o întreţinere, încep să constientizeze ce prostie au făcut cu viciul ăsta inutil şi costisitor. Eu una nu aş accepta ca pretener un bărbat fumător, dar eu nu sunt o mucoasă de 16 ani care crede că tot ce zboară se mănâncă.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dacă e bătaie pe ele, du-te și cântă la altă tarabă (unde sunt mai puțini cumpărători).
Și...
Să fumezi nu e cool. Gura care pute a țigară nu este cool.

| Iuliambt a răspuns:

Nu trebuie să-ți "distrugi viata" începând sa fumezi doar pentru a fi cool sau a avea o iubita! Crede-mă ca vei avea mai mult de câștigat când vei întâlni o fata care sa te placa asa cum ești și chiar sa admire faptul ca ești diferit de restul și nu fumezi.