Nu este un dezavantaj fiindca nu are de ce sa fie avantaj ar putea fiindca fetelor le plac in general tipii mai maturi si mai bine facuti deci poate fi un avantaj oricum un dezavantaj iintr'un singur fel daca fata de care iti place are 1. 60 sau 1. 50 in rest nu are cum
Buna, a fi inalt e o calitate si nicidecum un defect, atat in cazul fetelor cat si in cazul baietiilor; mai ales ca baietii inalti sunt cei mai atragatori...normal ca e un avantaj sa fi inalt, mai ales ca baiat.Eu mereu am preferat baietii mai inalti, ca nici eu nu sunt mica de inaltime, dar si daca eram tot inalti preferam, nu stiu de ce, dar baietiilor le sta foarte bine inalti.Mereu am avut prieteni inalti.
Fetelor le plac baieti inalti, deci este un avantaj. Depinde de inaltimea fetei, dar eh. Mie imi place sa se aplece sa ma sarute . Sau sa ma ia in brate si sa ma ridice in sus.
Stai linistit.
Nu, nici vorba, nu are nimic varsta sau inaltimea, mai bine ai asculta melodiile astea http://www.volksmusiknet.ch/inset/vplayer.php?vp=8f3w&quality=hi
E un avantaj sa ai 1, 82, desigur, dar nu e suficient.Maitrebuie sa ai...SUFLET(dar sa nu te lasi pacalit de o smechera-sa recunosti femeile smechere, sa nu le bagi in seama-, indiferent cat de aratoase sunt!), si corpul tau sa fie armonios(nici prea slab, nici prea gras-asa ca incearca sa faci miscare pentru intretinerea muschilor scheletici-toti muschii-, pentru promovarea sanatatii tale in general, adica sa nu stai toata ziua la calculator, de exemplu) si sa te alimentezi corespunzator atat calitativ, cat si cantitativ si la intervale potrivite de timp.Sunt si fete inaltute, dar si o fata mai micuta te poate place extrem de mult si poate fi aleasa ta!
Pai depide ce varsta ai:p
eu am cam 1. 82, 1. 83 (poate mai mult) si icna imi doresc sa cresc:p
Baieti trebuie sa fie mai inalti decat o fata:p
eu zic ca este un avataj:p Fetele se simt mai protejate cu baieti inalti si le plac dar sa pui si ceva muschiulet pe tine
Eu nu cred asta
si prietenul meu e mult mai inalt ca mine si asta nu ne inkurca
poate fi si un dezavantaj, doar daca fata este foarte scunda
Da, este un avantaj.
Deoarece nu trebuie sa te gandesti atunci cand te inalnesti cu o fata "ba daca sunt mai pitic decat ea"
Un baiat trebuie sa fie mai inalt decat fata (asa e logic si frumos )
Cu drag, Daria!
Nu inteleg de ce sa fie un dejavantaj, eu am 1, 85 si vreau sa mai cresc inca, inaltimea nu poate fi un dejavantaj
Esti destul de inalt, poate chiar foarte. E un avantaj mai ales pentru o fara de 1, 70. Oricum baiatul trebuie sa fie mai inalt.
Fiecare fta isi doreste ca iubitul ei sa fie mai inalt. Baietii inalti sunt mult mai atragatori
Cred ca este un mare dezavantaj sa fii micut de statura, fiindca din start nu ai acces la toate fetele, deoarece jumatate din ele sunt de cel putin 1.75 sau chiar mai inalte si isi cauta baieti mult mai inalti ca ele, ca sa poata merge pe tocuri si sa nu mearga cocosate, alaturi de baiat.
La 1.82m nu esti un baiat prea inalt, as spune ca esti mediu.
Eu una fiindca sunt destul de inalta, ii prefer pe aia de peste 1.90.
Este un avantaj, mai ales daca esti baiat.
Aminteste-ti ca, poate.candva o sa fie o fata care o sa-ti placa si ea o sa fie destul de inalta. Daca erai mic de inaltime erati ca Monica & Irinel. Dar daca ai 1, 82, este super OK.... Ai inaltimea pentru orice fata.:*
Succes.>
anonim_4396 întreabă:
Roxana_2583 întreabă:
SoferBun întreabă: