Spunand acel "voi" nu ma refeream la toti ci era referitor la majoritatea. Nu toti sunteti asa, exista si exceptii cum exista si la fete. In orice caz, nu aveam cum sa spun ca ma refer la toti atata timp cat iubitul meu nu m-a inselat niciodata si nu a avut niciun comportament mai dubios cu alta fata.
Si s-a intamplat exact asa cum am zis. Toate fetele au zis ca DA, exista.
Multe persoane nu iau in considerare si viitorul lor, intamplarile care le vor face sa se schimbe si in final sa faca ceea ce credeau ca nu vor face niciodata. Eu va cred cand spuneti ca nu veti face ceva anume niciodata, dar, niciodata inseamna mult timp. Va cred pentru ca asta credeti si voi despre persoana voastra. Stiti cum vine asta cu "n-o sa fac asta niciodata"? Exact ca faza cu "eu cand o sa ma fac mare, o sa devin "aviator, doctor, arhitect, bla bla, etc). Te faci mare, iti schimbi gandirea, vezi lumea altfel si te adaptezi. Tot ce puteti face e sa incercati sa nu va schimbati, dar nu multe persoane reusesc. Poate ca exista fete care tin cu adevarat la persoana iubita, dar, de fiecare data se intampla la fel: Fetele bune dau peste nesimtiti, iar nesimtitii dau peste fete cuminti. Fata cuminte, fiind dezamagita, se va schimba si va deveni o nesimtita. Atunci va intalni baiatul cuminte de care isi va bate joc. Si baiatul cuminte va deveni nesimtit. si tot asa. Pana intr-un final in care fiecare parte se va implica intr-o relatie doar din interes. Fie ca e interes financiar, fie ca e nevoie sexuala sau imagine, nevoia de a fi cu cineva (indiferent cu cine, dar sa aiba pe cineva), sau altele. Asa a fost, asa e acum si, asa va fi mereu. Niciodata nu vom fi multumiti cu ceea ce avem langa noi. Mereu gresim si apoi ne pare rau. Dar e prea tarziu.
Concluzia: toti suntem pe interes.
Dar cate persoane sunt cu adevarat interesate de iubire, de loialitate si sinceritate? Foarte putine.
Iar persoanele care iubesc cu adevarat si tin la partenerul/partenera lor, nu vor zice ca DA, ci vor arata asta. De zis e usor sa zicem ca da...
Dar totusi, cele mai amuzante persoane sunt cele care zic "eu nu sunt la fel".
Stiti voi... multa lume, putini oameni.
Tu iti dai seama ca spui ca barbatii cred ca toate femeile sunt la fel, ceea ce inseamna ca tu zici ca toti barbatii sunt la fel.
Exista,doar ca voi nu sunteti in stare sa le cunoaste-ti, sa le respectati
Se pare ca nu ai inteles. Eu nu am zis ca toti barbatii sunt la fel si ti-ai fi dat seama daca ai fi citit calumea cele 2 raspunsuri a le mele.
Bineinteles ca exista, daca gasesti asemenea specimen rar, trimite-mi si mie o bucata
Poate este cum zici tu, dar intr-o relatie mai mult fetele pun suflet.Nu am vazut un baiat care sa sufere dupa o fata, dar fete care sufer dupa baieti da.
Ai perfecta dreptate, dar mai sunt si foarte mici exceptii (1 la 100) probabil, nu am facut nici un studiu.
Da, exista. Mie mi.a placut de un baiat care era cam sarac, iar situatia mea financiara era mult mai buna ca a lui. Dar el n-a tinut la mine, nici nu m-a iubit doar s-a prefacut . Chiar daca n-ar fi fost in masura sa faca asta .