Buna, n-as fi crezut daca nu o pateam; da, cred in dragoste la prima vedere, in urma cu 3 ani jumate m-am indragostit de un baiat cum l-am vazut prima oara, credeam ca e doar atractie, doar ceva de moment, dar daca era asa, nu eram cu el si azi...bine,iubirea adevarata vine pe parcurs, dar exista si dragoste la prima vedere.
Da exista.
Prima mea dragoste a fost la prima vedere.
Amandoi ne placeam, dupa mai mult timp in care ne-am cunoscut am ramas singuri si ne-am sarutat la amandoi era prima iubire
Dragoste la prima vedere? nu m'i se pare ceva in care sa crezi. Exista mai mult decat logic asa ceva, tu cand vezi o fata care iti place te indragostesti de ea, daca si ei ii place de tine in acelasi moment se indragosteste de tine, si BUM, ce inseamna asta?
Cred. E greu sa crezi daca nu ti se intampla. Pur si simplu vezi o persoana care e draguta, schimbi cateva vorbe si iti dai seama ca e ce ai cautat mereu. Pur si simplu esti plin de fluturasi. Mi s-a intamplat.
Da! exista eu am 12 ani prietenul meu 15 l-am vazut la o prietena si m-am indragostit de el nu stiam daca si el, am vb odata pe mess si mi-a zis ca si el si nu l-am crezut dar mi-a demonstrat cu un sarut calumea
Da cred si chiar mi s-a intamplat si totusi am ajuns la o reletie destul de stabila chiar cred in vasa ceva pentru ca exista ai fluturasi esti bucuros si mai plin de viata... apoi incerci sa vb cu el si tot asa pana afli ca si el te place