Logic ca poti daca iti dai silinta si daca ea este o pers intelegatoare...ma refer la faptul ca poate o sa va certati des din cauza faptului ca nu va veti putea intalni de cate ori vreti!
Buna! Discutati f mult despre voi 2, daca sunteti pregatiti pentru o relatie la distanta, vorbiti mai tot timpul prin sms-uri, tell, mess etc. Cand te trezesti dai sms, cand te culci la fel, cu siguranta ca asa va face si ea. Las-o pe respectiva sa participe la viata ta cum s-ar zice, adica povestestei cu lux de amanunte ce ai mai patit in zilele precedente, ce ti-ai cumparat, bineinteles ca nu trebuie sa-i prezinti doar partea avantajoasa a vietii tale. Invatati am2 sa vorbiti despre problemele dintre voi, care creeaza frustrari si, daca esti prea departe sa clarifici lucrurile face to face, se poate ajunge la tot felul de gesturi de asa-zisa razbunare, care strica definitive o relatie la distanta, ti-o zic din experienta. Incearca sa nu pari si tu rece, intangibil. Aaa si stai linistit nu te lua dupa "Ochii care nu se vad se uita" Nu e neaparat asa… Sper ca te-am ajutat.
Nu trebuie sa te chinui sau sa te straduiesti prea mult. Relatiile la distanta tin oricum mult, dar de regula se sfarsesc haotic. INcearca sa mentii armonia si fericirea in relatie si totul o sa fie ok.
Trebuie sa vorbiti foarte mult de la lunga distanta mess/tel etc tine minte ca nu dureaza pana la urma se va plictisi sa ute vei plictisi tu si unu din voi va inceta relatia/insela cu alta/altu
Te duci dupa ea(daca merita bineinteles), sau o convingi sa vina ea la tine.sincer vb relatiile la distanta nu prea ma conving dar in fine, fiecare cu conceptiile saleba un raspuns real nu am reusit sa iti dau, spar ca te multumesti cu asta virtual
Proba ca e dragoste adevarata, e atunci cand persoanele sunt la distanta unele de altele.Gandeste-te la razboaie, la armata.la spital.Ce s-ar intampla daca toata lumea aflata in astfel de situatii ar renunta la dragoste.Seriozitatea de ambele parti, e cheia succesului!
Ai putea mentine doar fiind fidel si ea fiind fidela, sa aveti incredere unul in altul, pur si simplu sa aveti rabdare.
anonim_4396 întreabă: