Piesa asta merge la intrebarea ta
https://www.youtube.com/watch?v=1dpA5hfrVSc
cum sa mai ai incredere in fete cand vezi cat de infidele sunt? eu numai cred ion, fi mai indiferent e ok si singur, iubirea =suferinta, dezamagiri, iluzi, nu ai cu cine asta e adevarul
N-ai variante. Te va lovi inevitabil la un moment dat. Dar nu e cazul să te temi, șansele sunt fifty-fifty să fie ok sau nu.
Amice... te inteleg si suntem pe acelasi drum. Si eu vreau sa fac acelasi lucru si am cam aceeasi teama ca a ta.
Cel mai simplu ar fi sa eviti sa vorbeti cu fete . Deci de orice fata dai, ignor-o. sau daca trebuie neaparat sa vorbesti cu ea (ceva important), ok, dar nu intalniri, iesiri in oras, conversatii la telefon etc. Nu. fara d-astea. In rest mai nimic... Daca simti ca te indragostesti de o fata, tot asa, ignor-o, las-o balta orice ar fi. Daca ti-e colega de munca sau ceva de genu', vorbeste cat mai rar cu ea. In rest nu vad ce ar fi mare branza. Succes!
Deoarece ''dragostea'' fata de o alta persoana, straina oarecum, este doar in capul tau, dupa 2-3 ani dragostea sau mai bine zis acea simpatie, betie a creierului, dispare, si apoi incep certurile, nervii, incep sa isi vada defectele si nu mai este ca la inceput cand o credeai perfecta
Sa nu ai asteptãri mari de la nimeni, pâna la urma sa stii sigur ca acea persoana te poate rãni cand iti este mai dragã.
Intotdeauna daca vorbesti cu o fata sã te pui pe tine primul, nu vorbi cu fete care simti ca ai o slabiciune.
Nu vad de ce nu ai vorbi cu nici o fata doar de frica asta, doar vorbeste cu alea care simti ca nu prea iti pasa orice se intamplã.
Vrei să scapi de suferință/dezamăgire?
Consider că:"O viaţă cu dragoste s-ar putea să aibă câţiva spini, dar o viaţă fără dragoste nu are niciun trandafir."
Dacă rămâi indiferent nu cred că te poți îndrăgosti, doar să te simți atras fizic, dar nu știu cât rezistă o persoană într-o astfel de viață.
Succes în negăsirea dragostei!
Nu merge, tot îţi pică cineva care să ţi se pară interesantă. Cu toate acestea, poţi foarte uşor să nu îţi faci relaţie, tot ce trebuie să faci este să nu socializezi cu ele şi să pari timid şi fătălău ca să le respingi. Dacă nu vrei să depui niciun efort, înseamnă că nu poţi renunţa la asta şi tot o să vrei să cauţi fete.
anonim_4396 întreabă:
Anonim519 întreabă: