anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,cum as putea sa impresionez o fata? ne intelegem foarte bine,am imbratisat o de cateva ori, dar pur si simplu nu ma iubeste..am fost colegi in generala.

7 răspunsuri:
| shadow72 a răspuns:

Faptul ca tu crezi ca daca ai imbratisat-o de cateva ori conteaza pentru ea te inseli...
vorbeste cu ea, fii indraznet!

| dge18 a răspuns:

Pai e cam greu :-))
Trebuie sa vorbesti cu ea o gramada, sa o cunosti mai bine, sa stii ce-i place, ce nu-i place la un baiat ca dupa s-o cuceresti;-)
Asta-i regula de aur! Afla-i placerile sa-i faci pe plac laughing
Si dupa totul vine de la sine pentru ca fiecare baiat avem putin romantism in noi chiar daca nu ne pricepem la asa ceva, imediat o sa-ti vina idei s-o plimbi prin oras, parc, s-o duci prin mall la un film etc etc etc...
Si cu timpul ai sa vezi ca o sa te placa!
Apropo chestia cu iubirea!
Prima oara trebuie sa o faci sa te placa si dupa ce o sa fie sigura ca tu esti alesul o sa te iubeasca;-) Pana atunci rabdare sporita si multa bafta!
Apropo un sfat foarte util: Sa nu te repezi intr-o relatie niciodata! Exemplu: Te duci la fata numai daca ea vrea sa mergi la ea laughing).
Bafta!

| RAY a răspuns:

Atata te milogesti dupa o fata, las-o daca nu te place du-te dupa alta de parca ea e eva tu adam, faza cu iubirea nu cred ca sti cei aia, e doar placere atat

| LoveSleep a răspuns:

Dacă ești un gunoi noi ce să-ți facem?

| SkyPilot a răspuns:

Trebuie sa te reinventezi. Sa vii cu ceva cu totul nou care sa o atraga si sa o suprinda. Pratic sa fii alt om.
In locul tau eu as ramane ceea ce sunt, as cauta sa imbunatatesc ceea ce nu este asa de grozaav despre mine si m-as orienta catre o fata care sa ma placa asa cum sunt.

| h3r a răspuns:

Ceri prea mult, important e că vă înțelegeți, vorbiți, iar pe lângă asta te lasă să te apropii de ea. Ține-o tot așa și poate ajungeți la ceva.

| DianaPUF a răspuns:

Pai,fetelor le plac de obicei baietii rai.Cei care numai ei ii dau atentie, si mereu o conduc spre casa si daca se apropie cineva de ea, o primeste de la tine.trebuie sa ii faci complimnte,dar nu la plesneala.
Inafara de asta, fetelor le place cand stiu ca tie iti pasa cu avatar de ele, sa te porti cu ea cu totul diferit de cum te porti cu celelalte, ea sa fie mai rasfatata, si pe altele sa nu le prea bagi in seama asa tare.Cat despre imaginea ta:Sa te dai cu parfum,sa porti hanorace cu gluga,si saiti pui gluga p cap sa fi mai jmek(stiu ca e ciudat dar pe bune, fetele iubesc baietii cu hanorace gen fara fermoar, nu stiu de ce), sa ai o freza faina, si nu mai stiu
Sper ca te-am ajutat happy