Sa ne gandim ca poate omul chiar este bolnav si chiar ar face asta, dar ce conteaza? Pe primul loc trebuie pusa fericirea ta. Nu are rost sa induri asemenea calvar, traiesteti viata langa cine te face fericita si daca vrea sa se sinucida este liber ca pasarea cerului. Doamne fereste daca se intampla ceva sa nu te consideri vinovata fiecare face ce vrea cu viata lui.
Eu am 23 si el 24
Ok, mersi.
Pur si simplu il somezi sa-si schimbe comportamentul si il pui sa semneze un angajament prin care accepta conditiile tale. In cazul in care le incalca si sigur nu va reusi sa le respecte tu poti deveni libera faca ca elsa temai poata acuza de ceva.Santajarea este singurul mod de a trata cu el aceasta problema.
Spune-i mamei lui ca este timpul sa-si duca urgent baiatul la medic, iar tu pune capat acestei relatii, asa cum se face civilizat.
Daca chiar ar vrea sa se sinucida, nu ar striga asta in gura mare. Cei ce-s decisi sa faca asta, se duc si se omoara, fara sa stie nimeni. Nu ceda acestui santaj. Incheie relatia si ia-o de la capat.
Draguta, vreau sa retii un lucru, acel tip nu te iubeste ci iubeste sa abuzeze de tine, in fact doar te satajeaza, nu-ti fa grij nu are el tupeul sa se sinucida, e prea egoist sa o faca (sau tine prea mult la viata lui in acest sens egoist), si taica-meu i-a zis ceva de genu' l-a maica-mea, ce s-a intamplat nimic, e viu si nevatamat, doar era cam obsedat.
Eu zic sa anunti politia, poate-s mai paranoic dar nu stii niciodata ce poate face un derbedeu din asta. amenintarile cu sinuciderea mi se par cele mai patetice, e clar ca sufera de un dezechilibru mintal sau poate e doar prefacut nu stii niciodata, am vazut destui oameni care se prefac in cele mai jalnice moduri doar ca sa para autentici.
Spune orice ca sa nu il lasi observ. Nu exista modalitate usoara de a incehia cu el daca asta iti doresti. Se poarta urat, amenintari si crize, daca asta iti place si asa vrei sa traiesti poti continua. Nu inteleg cum vor altii dragoste cu forta. Vrei sa te sinucizi? Fir intins
Multumesc tututor pentru ajutor! Voi incerca sa trec peste asta si sa-l las in urma.
Draga mea daca te desparti de el ce-ti mai pasa daca se sinucide de ce ti-ar mai pasa de el SAU IL INSELI CU PERSOANA CU CARE VREI SA FI CU ADEVARAT