Si eu sunt in aceaasi situatie ca tine...am tot 14 ani ( aproape 15) si am 1. 50 m inaltime Nu'ti fa complexe doar pentru ca esti mai scunda! Un baiat care te place nu se uita daca ai 2 metri fara cap sau 50 de cm.acum serios Daca esti dragutsa ce. ti mai trebuie?
Sper ca te.am ajutat :* si succes la agatat
Take care :*
Hehe, nu-i nimic, o sa mai cresti Viata nu se termina asa^^ pana la 21 de ani mai ai Sigur vei fi inalta si mult mai frumos, crede-ma, stiu cum e...la varsta mea trebuia sa mai fiu mai inalta, si eh, o prietena din clasa e cu un an mai mare ca mine si e mai pitica...asa ca mai bine asa cum sunt decat cum e eaMai ai de crescut, stai linistita
Sa te legi de mini si de picioare si sa te traga 2 masini una intr-o directie si una in alta Glumesc,,, Nu poti face nimic,,, noi baetii nu ne uitam la inaltimea fetei,,
Pai, ce-ar fi sa te apuci de baschet? daca te tii de baschet(si sari des la cos) o sa mai castigi cativa cm. la scoala, la sala de sport, nu aveti shpaliere pe pereti? pentru ca si cateva exercitii simple-simple la spalier te pot ajuta sa mai castigi cativa cm. apropo, parintii tai cum stau cu inaltimea? ca nah. din 2 parinti scunzi, mai rar iese un copil inalt.
Si eu sunt in aceeasi situatie. am 13 ani si am 1. 52. de fiecare data cand ma indragostesc de cineva nu pot fi cu acea persoane pentru ca. mi se spune "oh, esti prea micutsa pentru mine". dar.am gasit si baieti mai mici.asa pentru mine. nu trebuie sa fi complexata de acest lucru. inca esti adolescenta. mai ai pana o sa cresti destul^^.
Good luck! :*
Si eu sunt in aceeasi situatie numa ca la mine e ceva mai nasol! Am 13 ani si am inaltimea de 1.41 si as vrea sa am macar 1.73 colega mea de clasa in acelasi timp si cea mai buna prietena are 1.80 si parinti eu nu sunt asa inalti!