| jony01 a întrebat:

cum credeti ca as putea,, cuceri" o fata care e cu 2 ani mai mica decat ( eu sunt clasa a10a s ea a a8a...) nu ma cunoaste doar asa de pe facebook... eu o cunosc ceva mai bine. credet ca ar fi bine sa i spun asa direct ca imi place de ea? cum sa procedez? funda!

7 răspunsuri:
| gabby_9050 a răspuns:

Pai nu ii spune direct... Prima oara mai invit-o prin oras mai vorbeste cu ea si dupa aia intreab-o...

| Awesom a răspuns:

Fii ma serios ce sa faci cu aia de clasa a 8-a? Sunt neserioase si n-ai ce sa faci cu ea, ca daca e minora si ajungi cu ea in pat si apoi o parasesti corupere de minori scrie si politia va veni sa te lege.Succes.

| NaRuToSkUmPiK a răspuns:

E mai mica ca tine nu o lua direct incepe usor stat aproape langa eacu complimente... stii la ce ma refer happy, fa-o sa rada apoi fii subtil spune-i asa incetu cu incetu cao placi sica vreti sa iesiti in oras apoi restul vine de la sine bye bye SUCCES!

| Dariusuu a răspuns:

Nu-i spune asa direct. Incearca sa te imprietenesti cumva. Sa sti ca prima impresie conteaza destul de mult.

Treci la fapte, pana nu e prea tarziu.

Succes!

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Cu o acadea.

| darialdoctorlav a răspuns:

Ea te cunoaste de pe facebook, adica ti-a raspuns la friend request, iar tu o cunosti mai bine, adica i-ai dat add primul si i-ai vizionat putin si profilul, nu? interesant, inseamna ca va potriviti!

| Azµre a răspuns:

Să o scoți afară! Vorbești cu ea și o inviți afară.