| malishka93 a întrebat:

Cum credeti? Dupa o perioada de certuri la un final poate sa revina totul la normal si cuplul sa fie din nou fericit si sa uite de tot raul? vi sa intimplat asa? sunt confuza si nu stiu ce sa ma cred avind o relatie de 1 an jumate, asa de tare so schimbat spune ca ma iubeste ca nu eu trecut iubirea. ce credeti?

Răspuns Câştigător
| MadaxElena a răspuns:

Poate e adevarat poate nu. Niciodata nu se stie. Sa stii ca timpul trece dar nodurile certurilor voastre vor ramanewinking. Raul nu poti sa il uiti pentru ca te macina.Amintirile fie frumoase sau nu raman in mintea ta. Poate ca el chiar te iubeste. Poate ca in acest timp si-a dat seama de greselile lui.De aceea s-a intors. Alt motiv nu ar avea. Fete sunt 1000.

1 răspuns:
| InDePeNdEntGiRl a răspuns:

Eu am trecut prin asta, si dupa 2 ani in care ne-am urat de moarte, eram dusmanii cei mai mari, ne-am intors impreuna si acum suntem fericiti.In schimb la mine este diferit faptul ca ne leaga o fetita.eu in acest timp am fost cu un alt barbat, pentru mine nu mai exista, dar il final este omul ce il iubesc.Eu iti racomand sa ii dai o sansa,nu ai nimic de pierdut,dar fii atenta la cum se comporta cu tine.E posibil sa te iubeasca asa cum e posibil sa nu, dar e sigur ca vrea sa incerce sa recuperati raportul de prima, si cred ca merita sa ii dai o sansa.mult succes