| Ionică a întrebat:

Cum cunosc alte fete? Prin intermediul prietenilor, prin internet, la facultate, la antrenamente, la locul de munca, la petreceri, prin agentii de matrimoniale? Eu cred ca nu-i bine ca daca imi place o fata necunoscuta de pe strada, de pe plaja sau locuri publice si sa fac cunostinta cu ea. Daca la facultate, la antrenamente, la locul de munca, la petreceri imi place de o fata, cum trebuie sa fac? Adica cum ma bag in seama cu ea? Prima varianta, vreau sa aflu daca se poate singur sa ma bag in seama cu ea fara ajutorul nimanui? A doua varianta, e o idee buna cu ajutorul? E o idee buna cu internetul si cu agentii matrimonale? Astept raspunsul. Multumesc!

2 răspunsuri:
| alinuta113 a răspuns:

Nu conteaza unde faci cunostina! conteaza cit de tare iti place ~! Eu personal consider ca e mai bine de unu singur sa te apropii de ia! si stii de ce? ca o fata e mult mai sincera si mai serioasa atunci cind e doar ea si el! de alt fel ia ar putea face glume pe seama ta sau ar gindi ca tu vreai sa faci glume! asa ca succes

| arrriadna a răspuns:

Pai, sa te bagi in seama = sa incepi o conversatie lejera pe o tema generala din mediul in care va aflati. N-ar trebui sa fie prea greu sa treci de la generalitati la intrebari legate de preferinte (film, muzica, etc.) si apoi la o iesire in oras (nu toate odata, fiindca vei parea al naibii de disperat si vei fi refuzat fara drept de apel big grin ). La facultate, sau la o petrecere ar fi cel mai simplu si elegant.
Nu iti recomand altceva decat bune prietenii la locul de munca- in caz ca nu va mai potriviti, de exemplu o sa fie cam aiurea. -. Internetul. hmm, depinde de bafta si de site. Ag matrimoniale nu ti le-as recomanda.