Simplu,din suflet, si simtind cu adevarat cuvintele.``te iubesc``. Bine poti adauga si un alint pe langa.
Te iubesc.
Esti cea mai minunata persoana pe care am cunoscut-o.
Te ador.
Nu trebuie neaparat sa ii spui asta, trebuie sa ii si arati.
Fapte, nu vorbe!
Scrie-i pe buze " te iubesc " cu limbutsa )))). Glumesc Spune-i simplu " te iubesc " in timp ce te uiti frumos si il mangai pe fata =p~, poti incerca si prima varianta!
Eu zic ca ''te iubesc'' e cel mai frumos.pentru ca dragostea nu se explica, doar se simte.simplitatea e cel mai frumos lucru:*
Simplu Te iubesc
Te ador
Esti tot ce am mai scump pe lume
Esti dragostea mea
. eu stiu; ceva de genu
Die ide cotto die ide coca-cola)))))))
traducere``hai incoace scroafo, hai incoace la coca-cola``
Iti zic eu ceva ce tine de creativitate Cupara un ou de ciocolata taiel cu o lama incalzita bine pe partea cu care tai si inlocuiesti jucaria cu un biletel in care sa scrii ce doresti tu in cazul de fata un "Te iubesc (urmat de numele lui)" dupa care oul sa incerci sa il lipesti asa cum era se va lipi perfect doar ca ai nevoie de ceva dexteritate dupa il impachetezi in ceva frum si gata.Mie asta mi-a facut iubita mea si m-a lasat cu gura cascata ) imi venea sa o mananc pe ea si nu oul.
Pai daca ati facut dragoste pana acum e simplu. spune-i in timp ce face-ti dragoste te iubesc puiu meu cel m-ai mult esti totu pentru mine si o sa fiu nu m-ai a ta. eu asa am facut si dovada? a mers suntem impreuna de 3 ani jumate