| keybyeTeQuila a întrebat:

Salut cum ii pot spune iubitului meu "te iubesc" in cel mai frumos mod?

13 răspunsuri:
| Alexintunecatul a răspuns:

Cauta si tu pe goagal.laughing

| Demonull a răspuns:

Simplu,din suflet, si simtind cu adevarat cuvintele.``te iubesc``. Bine poti adauga si un alint pe langa.

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Te iubesc.
Esti cea mai minunata persoana pe care am cunoscut-o.
Te ador.
Nu trebuie neaparat sa ii spui asta, trebuie sa ii si arati.
Fapte, nu vorbe!winking

| Vibrations a răspuns:

Daca buzele de jos ar putea sa vorbeasca...

| Mαdαliηα a răspuns:

Scrie-i pe buze " te iubesc " cu limbutsa laughing)))). Glumesc love struck Spune-i simplu " te iubesc " in timp ce te uiti frumos si il mangai pe fata =p~, poti incerca si prima varianta!
laughing

| lSummerl a răspuns:

Te iubesc
Te doresc
Du-te drak ca glumesc

| onlyagirl a răspuns:

Eu zic ca ''te iubesc'' e cel mai frumos.pentru ca dragostea nu se explica, doar se simte.simplitatea e cel mai frumos lucru:*

| KattyUnknown a răspuns:

Simplu Te iubesc
Te ador
Esti tot ce am mai scump pe lume
Esti dragostea mea
. eu stiu; ceva de genu laughing

| alex12hot a răspuns:

Die ide cotto die ide coca-colalaughing)))))))
traducerelaughing``hai incoace scroafo, hai incoace la coca-cola``laughing

| criskyky99 a răspuns:

Il saruti si apoi ii spui te iubesc din suflet!

| blingbling01 a răspuns:

Iti zic eu ceva ce tine de creativitatehee hee Cupara un ou de ciocolata taiel cu o lama incalzita bine pe partea cu care tai si inlocuiesti jucaria cu un biletel in care sa scrii ce doresti tu in cazul de fata un "Te iubesc (urmat de numele lui)" dupa care oul sa incerci sa il lipesti asa cum era se va lipi perfect doar ca ai nevoie de ceva dexteritate laughing dupa il impachetezi in ceva frum si gata.Mie asta mi-a facut iubita mea si m-a lasat cu gura cascata laughing) imi venea sa o mananc pe ea si nu oul.

| pisikutza95 a răspuns:

Pai daca ati facut dragoste pana acum e simplu. spune-i in timp ce face-ti dragoste te iubesc puiu meu cel m-ai mult esti totu pentru mine si o sa fiu nu m-ai a ta. eu asa am facut si dovada? a mers suntem impreuna de 3 ani jumate