| florymirela1996 a întrebat:

Cum il pot uita avand in vedere ca il vad destul de des si face gesturi gen sa ma ia in brate? O place pe o fata din gasca noastra, ea fiind intr-o relatie de 1 an si ceva..am crezut ca ma place prin toate gesturile frumoase pe care le facea dar am aflat ca el asa se comporta cu toata lumea...si e destul de greu mai ales daca se intampla in fata ta. Fata aceea nu il place,il considera doar un prieten, la fel ca ceilalti din gasca.Cred ca m-am amagit singura ca ma place...dar era doar "prietenos". Daca nu il vad, ajung sa il uit dar cand aud ca iese si el afara ma bucur ca urmeaza sa il vad etc.dar pana la urma cred ca ma amagesc singura.Ce as putea face?

2 răspunsuri:
| RobertFHC a răspuns:

Buna, pai in primul rand i-ai putea arata si tu putina afectiune, mai baga-l si tu in seama din cand in cand, strange-l si tu in brate, repet. arata-i putina afectiune.
Incearca sa te apropii cat mai mult de el, dar nici sa-l sufoci. atata timp cat iti place de o persoana, nu ar trebui sa renunti doar pentru ca ii place de altcineva.
Adesea, unui baiat cu capul pe umeri incepe sa-i placa mai mult de o fata dupa ce o cunoaste, daca incepeti sa va cunoasteti(asta fiind mai mult ca sigur, ca el fiind asa prietenos. iti dai seama) o sa afli si tu mai bine ce fel de persoana e si probabil o sa te placa si el.
Incearca sa pari si tu incantata cand il vezi si fii si tu uneori mai indiferenta, ca poti sa fii cat de frumoasa esti, dar daca te arunci cu... inainte, te ia drept o parasuta si n-o sa existe pic de chimie.

Multa bafta big grin

| InfinityLove2000 a răspuns:

Incearca sa gasesti pe alt cineva daca nu merge incearca sa-l uiti. poti sa faci asta accentund greselile lui. daca nici asta nu merge vorbeste cu el poate