| GroparuVesel a întrebat:

Cum îmi dau seama dacă frenul este prea scurt? Se poate rupe de la sex oral? Dar dacă folosește mâna? Doare la primul contact sexual, ca băiat? E neapărat să se rupă? Vă rog, am nevoie de răspunsuri....Ideea e că urmează să o fac pentru prima dată și nu pot decalota complet (frenul împiedică trecerea pielii în erecție), pot să trec pielea doar puțin peste gland. Și când e în erecție se simte o presiune în zona frenului. Ce trebuie făcut? Sunt îngrijorat. Am 19 ani, și mi-e rușine să le spun părinților, deci, dacă e vorba de medic urolog, aș avea nevoie de o scuză sau ceva...

3 răspunsuri:
| Helpme99 a răspuns:

Pff. Ai doua variante. Fie te duci singur la urolog si platesti din banii tailaughing
Fie le spui parintilor. Nu ar trebui sa.ti fie jena fata de ei sa stii.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Indiferent ca esti elev sau student, ai gratuitate!
Se pare ca ai o fimoza!
Cam greu sa faci sex asa, s-ar putea sa te doara cand vrei sa o penetrezi, de nu vei simti nici un strop de placere! Si s-ar putea si pe ea sa o surprinzi foarte neplacut, daca vrea sa iti faca sex oral si tu esti asa. O poate face, dar daca a mai facut si vede ca la tine e altfel, s-ar putea sa spuna ceva ciudat si care sa te faca sa te simti foarte prost.
Asa ca, fuga la medic! Ori incerci sa vorbesti cu tatal tau, ori mergi singur!
Success!

| Helpme99 a răspuns:

Ohh fimoza. pe aia mi.am desprins.o singur. A ca dracu dar am facut.o