| xXx_6966 a întrebat:

Cum imi pot cuceri fosta prietena? o iubesc foarte tare. dar pina la asta sa va spun toata povestea.
Am avut o relatie cu ea cu vreo 2 ani in urma si neam despartzit. a fost vina la amindoi dar mai mult amea.Acum cateva zile am inceput sa innebunesc dupa ia,,. Miam cerut scuze de la ea si ea de la mine.deci ne-am impacat ca prieteni.Cand am intrebat-o daca vrea sa fie cu mine ea m-a refuzat.
In acestidoi ani ea nu a avut nici un prieten.Si nici acum nu are,,
De cand neam despartzit eu m-am schimbat foarte mult si ea tot//
Am aflat de la o prietena ca ea inca mai simte ceva pentru mine dar nu vrea sa-mi spuna.Chiar vreau sa ma impac cu ea caci o iubesc la nebubie,, dar nu stiu cum so cuceresc inapoi... ajutati-ma va rog.
dau FUNDA + vot!

6 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

BUna,arata-i ca te-ai schimbat si ca o iubesti.Invit-o la o discutie,in care sa ii spui tot ce simti si cat de mult inseamna pentru tine si spune-i ca o vrei inapoi,sa iti dea o sansa. POate ca nici ea nu stie ce simte,acorda-i timp, spune-i sa se mai gandeasca si ai rabdare. DAca mai simte ceva pentru tine si vede ca te-ai schimbat in bine, atunci cred ca iti va acorda o sansa de impacare.Si daca va ve-ti impaca,incearca, sa ii demonstrezi atat prin vorbe cat si prin fapte ca tii la ea, bafta.

| MMihai a răspuns:

Parcă făcuseră ăștia un film cu asaltul și cucerirea redutei Grivița! Mai erau niște filme cu război și cucerirea nu știu cărei cetăți! Ar fi o sursă de inspirație, privind acțiuni militare de cucerire. După modul de redactare al întrebării, consider, că la toamnă vei urma anul 2 de studii la primară ( că acum termini clasa a 1 a iar de la toamnă vei urma clasa a 2 a primară.). Dacă nu ai 8 ani, ci ești mai mare, iar fata a văzut că tu folosești în scris, o limbă română atât de originală, dar atât de diferită de cea oficială, o înțeleg că are și ea rezervele ei vizând un asemenea băiat ca tine. Dacă cu toate astea încă mai ține la tine, vezi ce faci, că o altă fraieră, care să țină la tine greu de găsit! Dacă eu eram gagică și vedeam un asemenea text, scris de tine, ca cel din întrebare, te trimeteam la dracu, pentru următorii 50 de ani! Ai baftă că asta este fraieră și încă ține la tine. Vezi ce faci, să nu o pierzi, cu totul, că altă fraieră, ca asta, unde mai găsești?!

| Visecolorate a răspuns:

Nu ma mir ca fata nu vrea. Depinde acum cu ce ai gresit. Daca chiar vrei ceva si nu e decat un orgoliu stupid, sau o stare idioata de singuratate, spune'i ce simti sincer. Si arata'i ca te'ai schimbat. Fapte NU vorbewinking

| FericituIndragostit a răspuns:

Omule gandeste ca ea nu-i singura fata pe lume,si sunt o multime de ele, incearca sa nu te mai gandesti la ea si traiesteti viata,
Si ce e asa special la ea, daca chiae e "ceva" gandeste la ce vo adus impreuna si acest lucru o sa te ajute sa o cuceresti.
Stiu ca o sa ma judecati pentru cum gandesc dar o sa-mi multumesti mai tarziuwinking

| daniella9805 a răspuns:

Pai daca inca tine la tine ar trebui sa fie usor
invit'o in parc sau undeva in aer liber vorbiti putin despre voi... daca tot nu vrea sa fiti din nou impreuna surprinde'o cu un sarut...asta o va da pe spate mai ales daca inca te iubeste
sper sa iti foloseasca ideea mea si sper sa fiti din nou impreuna
te pup:* succes

| Gicone a răspuns:

Invit-o la un suc, sa beti ceva