| 1234BLAZER1234 a întrebat:

Salut, cum imi pot face o *prietena/iubita*? vreau sa spun ca nu sunt timid deloc, din contra sunt glumet si aduc fetele intr-o dispozitie buna.Nu sunt nici urat, adica eu nu ma consider a fi urat.
Comunic destul de des cu fetele, sunt prietenos si imi fac prieteni usor. multumesc

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Multe fete cauta (fara sa-si dea seama) baieti mai misteriosi, nu foarte comunicativi, pe care sa-i 'deschida'. Le plac provocarile de genul asta.
Tu, fiind foarte sociabil, vei fi luat de prieten de majoritatea fetelor, cel putin in prima faza. Insa asta nu inseamna ca te va dezavantaja felul tau de a fi. Tot vor mai fi fete care sa vrea de la tine, mai mult decat prietenia.
Iar daca exersezi putin, vei sti sa te joci putin oferindu-le putina atentie, cat sa le faci curioase.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Este simplu, intrebi fata care-ti place, daca vrea sa fie prietena ta!

| neutrino a răspuns:

Nu este suficient sa fii glumet, trebuie sa fii si ceva istet. Daca spui ca nu esti timid, atunci treci la actiune si invita fata pe care o placi, si care tu crezi ca te place, la clasicul "suc" baut in oras. Nu uita ca un suc poate fi baut si la un spectacol, sau pur si simpla intr-un parc.

| Mussette a răspuns:

Conversational, gestual, si da-i tot inainte pana ajungeti iubiti. Daca ai adus fetele intr-o dispozitie buna, esti pe drumul cel bun. Bafta! happy

| Ahatus a răspuns:

Le arati organul tau sexual, simplu