In primul rand cu bun simt. Cu atentie, vorbe frumoase, mici cadouri, flori, complimente
Iar tu vrei sa spui ca ajuti oamenii?
Hi ^^
so
fii tu insuti,nu incerca sa de lauzi cu bla bla am muschi bla si bani bla. NU,Niciodata! isi va da seama imediat. fetele nu suporta baietii mincinosi.
daca esti TU, nu exagera. gen:eu mananc la ora.X. paine cu gem dupa aia fac nu stiu ce tema.
fi calm, lejer, cand e suparata impac-o, ajut-o cand are probleme dar. usurel. putin cate putin. fa glumite[dar cand o vezi prost dispusa, sau stresata nu o face.cand e bine dispusa faci 2-3 glumite mai DRAGUTE nu cu tenta erotica/violenta] si inceraca sa ai bun simt cand esti cu ea sau cand mai esti cu un baiat pe langa ea. nu injura [daca o faci]... asa o sa te placa si ea pe tine in caz ca nu e cu cineva sau daca ii place de cineva. informeaza-te. si ce gen de baieti ii plac sa te informezi.
[p.s. sunt fata ]
sper ca te-am ajutat
In zilele aste ascoti vreo cativa bani din portofel si aia a fost
Dar o fata ok se va lasa cucerita prin niste gesturi aparte, fi atent cu ea, fa-o sa se simta apreciata, respectata, importanta si o vei avea.
Nu trebuie sa vrei sa impresionezi o fata anume. Trebuie sa iti creezi un stil al tau, sau poate sa il formezi pe cel existent intrucat toate fetele din jurul tau sa se simta atrase de tine.
Spun asta la plural pentru ca, de cele mai multe ori cand vrei sa impresionam o fata anume, aceasta nici nu te vede, dar multe altele observa. Asadar incearca sa impresionezi fiecare fata din jurul tau ca apoi sa ajungi la fata pe care ti-o doresti.
Uite eu unul mi-am creeat un stil anume. De ceva vreme am buzunarul plin cu caramele. Si fiecare fata pe care o vad ii ofer o mica atentie. Fata de la care poate am cerut un sfat si si-a facut timp sa ma ajute. Adoua zi incerc sa o rasplatesc oferindu-i o ciocolata. Atunci cand vad ca o fata imi ofera o oarecare atentie, inainte de a ma vedea cu ea ii cumpar un ursulet de plus.
Am o toneta pe care am golit-o de toate animalutele de plus. Bine, asta nu inseamna ca trebuie sa oferi numai lucruri existente. Fii alaturi de ea atunci cand ceilalti ii sunt impotriva. Ajut-o atunci cand nimeni nu o face. Si de ce nu, roag-o sa te lase sa o conduci pana acasa. Spune-i ca esti binedispus, afara e o zi minunata si ca ar fi placut daca v-ati plimba o vreme.
De asemenea incearca sa fii tipul placut, cuminte dar tot odata si misterios. Nu ii spune unei fete ca iti place sa joci fotbal daca aceasta nu te-a intrebat.
Acum nu stiu ce sa iti mai spun, conteaza mult si ce fata vrei tu sa impresionezi. Cel mai bine este sa fii sincer si sa ii vorbesti direct, asa cum poate nimeni nu a facut-o pana de curand in fata ei. Daca e colega de clasa si voi deja va stiti ii poti propune o plimbare dupa ore. Daca sunteti intr-un grup alege-ti o fata care crezi tu ca se simte mai pe langa, si invarte-o vateva minute prin zona, vorbiti dupa care puteti sa va intoarceti la grup, etc.
Creeaza-ti propriul stil.
Chestia cu caramelele e geniala!
Zilele astea tot am cautat un magazin unde sa gasesc niste acadele placute la gust. As vrea sa mai schimb ceva. Poti oricand sa incerci si tu. Nu dupa foarte mult timp fetele vor vorbi intre ele despre acest lucru, si li se va parea un gest dragut. iar tu vei fi cu cateva puncte in plus mai atragator. Cel putin in ochii acestora.
Impresioneazo intr-un mod placut, frumos daca iti place intr-adevar de ea nu doar ca sa te dai mare in fata ei
O scoti la intalnire, ii cuperi cadouri, ii faci diferite surprize placute, o sa fie la mana ta