| mini35 a întrebat:

Cum iti dai seama daca o fata vrea sa faceti sex? Ca am o fata si ar parea ca vrea, dar nu stiu sigur in fine.

Răspuns Câştigător
| Zenit313 a răspuns:

Trebuie sa fii atent daca "ridica coada"

13 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Daca o saruti si atunci cand incepi sa pui mainele in locuri neaccesate decat la o partida de sex, ea nu incearca sa -ti ia mainile, ok treci mai departe!
Treaba e buna!

| zuzu a răspuns:

Ii bati apropouri. Daca accepta e a ta. Daca nu, las-o balta!

| Azµre a răspuns:

Când o sări pe tine și o rupe hainele de pe tine atunci să te aștepți la sex!

| drogh a răspuns:

Dacă vrei să faci sex cu o fată, propune-i treaba asta şi aşteaptă un răspuns sincer. Dacă ea nu o să dorească din prima, nu te da bătut. Cam aşa se întâmplă...Dar după ce se mai gândeşte... Poate o să fie unul afirmativ. Insistă!

| mini35 explică (pentru drogh):

Da ma asta vrea sa fac dar vreau sa stiu cu arata o fata ca vrea sex? Duar atata vreau sa stiu ca restul ma descurc. Oricum mersi de raspunsurihappy

| FastAndFurious a răspuns:

Cred ca ea stie cel mai bine daca vrea sau nu s-o faca cu tine.
So, cu ea trebuie sa vorbesti dar nu direct.
Ii spui ce ti-ai dori tu, ii faci cateva complimente ( probabil le merita) si astepti reactia ei.
Nu faci gesturi in plus pana nu va lamuriti.

| zeulzamolxe666 a răspuns:

Dupa miros si umbla cu coada ridicata!

| Geniuss a răspuns:

Simplu fa in asa mod si ramai singur cu ea in camera si ai grija sa nu va deranjeze nimeni si dezbraaco cu still :X love by love restul depinde de cum o excitii baftaaa

| mini35 explică:

Pai da as face asta, dar daca ea nu vrea si ma respinge.Pe urma o sa fie naspastraight face

| mini35 explică:

Eu vreau sa stiu prin ce gesturi arata ea ca vrea sa faca.Nu cum sa fac eu.Voi da funda cand cineva imi va raspunde la ce am intrebat

| FastAndFurious a răspuns (pentru mini35):

Tu crezi ca o sa umble ca o catea in calduri incat sa pricepi tu ca vrea sa faca sex?
Lasa funda si incearca sa si gandesti, nu astepta doar desene si notite.
Ai trecut de neanderthal doar; oamenii isi si vorbesc, comunica, nu doar se imperecheaza.

| Ekim a răspuns:

Invit-o la tine.ia o sampanie niste petale de trandafiri-imprastiile in dormitor.dup ce serviti sampanie incearca so saruti pe buze apoi pe git.musca de ureche (numai nu ca hanibalulaughing ) totodatt atingei sini, pe urma incearca sub maicuta sa viri mina,dac iti va da voie inseamna ca e ft excitata. poti sai dai maicuta jos si sutieni, sarut-o pe sini pe spinare partea dreapta deoarece se va excita si mai tare, in timp ce o sarutati indreapta mina jos:p ai grija sa nu-i bagi degetele ca un talibanlaughing atingei dulce clit. si sarutind indreaptate incet in jos, sarut-o mai joacate cu limbuta.duo pin la un orgazm, dup asta no mai atinge creo 2 minute,, sarut-o pe buze k s nu stai sa te scobesti intre dintilaughing it aceste 2 min ea te va dori..va dori sa te simta inauntru, caltura etc. sex placut

| Sempai_Costinel_2000 a răspuns:

Fii atent invit-o la tine in camera si bineiteles ai grija sa nu fie nimeni cam o zi intreaga de ce, uite spune-i ca vrei sa petreci niste timp cu ea si daca nu esti cu ea si acum in friendzone spune-i ca in acea zi esti al ei apoi spune-i ca poate sa faca ce vrea in casa ta dar incearca sa nu aduce vorba de sex fiindca nu vrei sa o intrebi ca un pervers dar totusi bate cateva apropouri adica incearca sa ii amintesti din cand in cand ca acea zi e o zi speciala si ca tu esti al ei atunci cel mai probabil in cele din urma daca vrea sa o faceti atunci o so faceti bafta stiu ca asta e cu trei ani in viitor dar tot nu-mi pasa am vrut sa scriu asta