Daca o saruti si atunci cand incepi sa pui mainele in locuri neaccesate decat la o partida de sex, ea nu incearca sa -ti ia mainile, ok treci mai departe!
Treaba e buna!
Dacă vrei să faci sex cu o fată, propune-i treaba asta şi aşteaptă un răspuns sincer. Dacă ea nu o să dorească din prima, nu te da bătut. Cam aşa se întâmplă...Dar după ce se mai gândeşte... Poate o să fie unul afirmativ. Insistă!
Cred ca ea stie cel mai bine daca vrea sau nu s-o faca cu tine.
So, cu ea trebuie sa vorbesti dar nu direct.
Ii spui ce ti-ai dori tu, ii faci cateva complimente ( probabil le merita) si astepti reactia ei.
Nu faci gesturi in plus pana nu va lamuriti.
Simplu fa in asa mod si ramai singur cu ea in camera si ai grija sa nu va deranjeze nimeni si dezbraaco cu still :X love by love restul depinde de cum o excitii baftaaa
Eu vreau sa stiu prin ce gesturi arata ea ca vrea sa faca.Nu cum sa fac eu.Voi da funda cand cineva imi va raspunde la ce am intrebat
Tu crezi ca o sa umble ca o catea in calduri incat sa pricepi tu ca vrea sa faca sex?
Lasa funda si incearca sa si gandesti, nu astepta doar desene si notite.
Ai trecut de neanderthal doar; oamenii isi si vorbesc, comunica, nu doar se imperecheaza.
Invit-o la tine.ia o sampanie niste petale de trandafiri-imprastiile in dormitor.dup ce serviti sampanie incearca so saruti pe buze apoi pe git.musca de ureche (numai nu ca hanibalu ) totodatt atingei sini, pe urma incearca sub maicuta sa viri mina,dac iti va da voie inseamna ca e ft excitata. poti sai dai maicuta jos si sutieni, sarut-o pe sini pe spinare partea dreapta deoarece se va excita si mai tare, in timp ce o sarutati indreapta mina jos:p ai grija sa nu-i bagi degetele ca un taliban atingei dulce clit. si sarutind indreaptate incet in jos, sarut-o mai joacate cu limbuta.duo pin la un orgazm, dup asta no mai atinge creo 2 minute,, sarut-o pe buze k s nu stai sa te scobesti intre dinti it aceste 2 min ea te va dori..va dori sa te simta inauntru, caltura etc. sex placut
Fii atent invit-o la tine in camera si bineiteles ai grija sa nu fie nimeni cam o zi intreaga de ce, uite spune-i ca vrei sa petreci niste timp cu ea si daca nu esti cu ea si acum in friendzone spune-i ca in acea zi esti al ei apoi spune-i ca poate sa faca ce vrea in casa ta dar incearca sa nu aduce vorba de sex fiindca nu vrei sa o intrebi ca un pervers dar totusi bate cateva apropouri adica incearca sa ii amintesti din cand in cand ca acea zi e o zi speciala si ca tu esti al ei atunci cel mai probabil in cele din urma daca vrea sa o faceti atunci o so faceti bafta stiu ca asta e cu trei ani in viitor dar tot nu-mi pasa am vrut sa scriu asta
AndreeaI012452 întreabă: