Eu zic sa mai treci si pe la orele de romana ca nu prea reusesti sa te exprimi coerent. pe urma vezi tu ce faci si cu masturbarea
Scuza-mi greselile ortografice dar daca ai fi trecut prin asa ceva ai fi stiut despre ce este vorba
Imi cer mi de scuze am omis o parte foarte importanta din fraza de mai sus respectivul, baiat m-a speriat cumplit si in legatura cu masturbarea sper ca ai inteles oricum iti multumesc pentru coment apreciez
Buna!
Lasa-te baiete de masturbat.
Masturbarea are efecte negative, o sa vezi cand vei avea o iubita, vei avea probleme.
N-o sa ti se mai scoale.
Te pup!
Iti multumesc enorm pentru sfat sa nu crezi care cumva ca sunt un sihopat dar sunt speriat doar atata.
Am sa presupun ca esti fata, nu inteleg de ce ii dai tu raspunsuri? Esti cumva doctor? Caz in care imi cer scuze...dar 100% e o afirmatie falsa deoarece masturbarea are efecte in general pozitive atata timp cat e facuta cu masura. Trei dati pe saptamana e un "sweetspot", nu incerca mai mult pentru ca te extenueaza si, de asemenea, nu te mai gandi ca o faci pentru ca esti impins de la spate, gandeste-te ca o faci pentru ca iti provoaca placere.
Deja efectele secundare incep sa apara, incepi sa orbesti ca vad ca nu mai nimeresti tastele. repede uita-te in palme si spune-mi daca incepe sa iti creasca par
Deci uite carei treaba cand o dai (laba frecare scurta masturbare etc din astea) si cand ejaculezi, ejaculezi vitamine proteine si din astea cum ar fi la la o masturbare dai cam 1000calorii asa deci din asta esti obosit ma pentru ca dai de pre amulte ori si ca nu prea mai ai vitamine si proteine si din astea si cam de 3 ori pe sapt iti ajunge din astea ai lipsa de vedere ca te seaca de energie 3 ori si cam atat si chiar daca ai 12 ani asta e.
Scuzati-mi greselile de exprimare eram speriat rau si imi era rusine cand am postat aceasta intrebare penibila oricum i multumesc utilizatorului lorii2bl.De poate daca ati fi trecut prin asta ati fi stiut.
Este dovedit de catre medici si anume ca masturbarea este normala cat timp nu faci prea mult. De trei ori pe saptamana e bine.
Sunt cateva miligrame de vitamine acolo, asa ca sunt prostii, nu te teme ar trebui sa scoti un borcan pe zi sa ai probleme.
Alea-s chestii de pe vremea bunicilor. inapoiate adica. Intreaba un medic sau cauta pe site-uri precum ROmedica, sfatul medicului. Nu te mai invinovati degeaba, ar trebui sa ai alte probleme
Mult succes!
Iti multumesc din suflet pentru sfat. :X
fel si fel de oameni nu e o rusine cu ceea ce faci doar sa nu faci in fiecare zii atat P.S. nu rad de tine rad ce cei care zic sfaturi inutile