Si care ar fi problema daca nu mai este?! tu o iubesti pe ea sau gaura pe care o are acolo jos?!
O sa-ti dai seama, cand o sa te chinui doua ore sa o bagi Oricum, eu cred c-ar trebui sa ai incredere in prietena ta, fiindca pe asta se bazeaza o relatie.
Fetela din ziua de azi pot avea multe relatii si tot sunt virgine. Asadar, mergi pe mana ei, curaj sa ai.
Pai atunci cand tu ii bagi penisul in vagin daca e virgina o sa ii curga putin sange si daca s-a masturbat vreodata si si-a spart punga aia nu o sa ii curga si nu o sa stii daca a mai facut sex vreodata cu altcineva sau poti sa ai incredere.
Eu zic ca daca ai avea destula incredere in prietena ta, nu te-ai mai afla acum aici punand aceasta intrebare.Parerea mea.
Daca e panicata toata si te mai si chinui sa o bagi, mai vezi si pe fata ei durere, da cel mai sigur cand ai bagat-o dai ca la tara apoi daca tipa si o vezi a doua zi cu curu in apa toata ziu ii clar ca era virgina )
Tu nu vrei sa stii daca e virgina sau nu. Vrei sa stii daca a fost altul iar tu ai putea fi mai jos ca respectivul. Nasol moment.
Ca sa nu fi comparat acum trebuie sa platesti un pret: sa ai o scandura in pat!
O sa simti. daca este virgina intra foarte greu, durerile sunt insuportabile pentru ea, ii curge sange. nu o sa simta placere decat dupa ceva timp. asta daca o sa simta. Unele doar se prefac ca simt ceva
( mie mi-a luat 2 luni sa ma dezvirgineze )