Bună.
Dar el cu ce te-a impresionat? Nu trebuie să lași impresia că ești disperată după el!
Pa, pa.
Daca te referi la reclama aia, inseamna ca nu te-ai uitat pana la capat. Cheita nu era de la sutien
Nu, nu ma refer la reclama aia (oricare ar fi ea)...
multi vad, putini pricep!
Mda, din 402349 de useri TPU, poti fi sigur ca 402348 nu ar putea intelege raspunsul tau filozofic (Bineinteles, daca nu cumva e si Obi-Wan printre ei). Reclama asta: http://www.youtube.com/watch?v=WH63RGNoYz4
May the Force be with you.
Deci.....cuiva i s-a intamplat acelesi lucru. I-am dat un sfat si a fost cu "el". Fa-te cat de frumoasa poti in fiecare zi. nu il baga prea mult in seama dar totusi mai vorbesti cu el. daca nu merge spune-i ce simti pentru el. cine stie? poate simte la fel. SPER DIN SUFLET K TE-AM AJUTAT. PUPICI
Cred ca baietii astia doi mi-au furat cuvintele.In plus, eu te sfatuiesc sa il bagi cat de cat in seama.Fa-i complimente legate de vestimentatie, freza(conteaza foarte mult) etc.Cu ocazia asta si tu trebuie sa fi o fata curata, frumos aranjata, eleganta etc.Sa sti ca un baiat nu se da in vant dupa toate... Unui baiat ii plac fetele cu picioarele pe pamant.Bafta multa! O meriti
Daca vei fii tu insati totul va veni de la sine comportate cat mai natural cu el
Fii tu insati iar daca stie ca-l placi va veni el la tine.sau poti astepta un pic adica 1-2 saptamani si daca nu reactioneaza t duci la el si ii zici ca vrei sa fi cu el.Un baiat nu trebuie impresionat el face impresii asa e specia.iti spun pentru ca si eu sunt baiat
Buna! Eu sunt baiat si in mod normal o fata nu trebuie sa faca ceva iesit din comun pentru a impresiona un baiat ci trebuie sa fie ea insuti. Bafta!
Funda!
MiHaItZa22 întreabă: