Buna! raspunde profilor, fii rebel...si daca iti va fi teama,gandeste'te ca doar o viata ai! trebuie sa faci ceea ce simti, si cand simti! nu te gandesti la consencinte, joci totul pe o carte!
Cati ani ai tu?
toate la vremea lor
sau las lucrurile sa decurga de la sine.
te duci la ea cu o floare si o scoti la mall, ca in cantecul celor de la cassa loco bafta.
ii spui in fata ce si cum vrei si ii cer raspunsul pe loc, ii spui ca o vrei pentru tine si dac comenteaz ii spui sa nu comenteze si sa lase gura
Pai vrei tu tupeu, dar tupeu frumos sau tupeu prost? trebuie sa pari inteligent si ceva tupeu nu strica
E greu, ia-l pe unu mai mare ca tine la bataie(vz sa il poti bate), si poate te faci mai tupeist dupa aceasta
Vezi ca tupeul si curajul nu sunt sinonime. Tupeul implica o doza de badaranie care nu prinde la fete, curajul implica o doza de noblete care are un succes uluitor. Incearca sa te bagi in fata unei batrane la o coada cand e fata respectiva langa tine si vezi ce reactie are.(asta e tupeul)Pe urma fa cumva si salveaza un catel de la moarte, tot pe batranica de la coada de 2 hoti mari si rai care seamana cu Hulk, sau nu stiu, fa o chestie curajoasa tot cand e ea prin preajma.Vezi sa ai demachiant la tine sa te poti sterge de ruj, eu cred ca o sa ai nevoie
Nu trebuie sa fi mai tupeist ca sa poti impresiona o fata. fi tu insuti. nu cred ca merita sa te schimbi pentru o fata. Daca ea te pace cu adevarat, te place pentru ce esti.
Incearca sa vorbesti cu ea. afla ce ii place sa faca, glumesteu ea. sau pune-te bine cu prietena ei ca sa poti fi mai aproape de ea.
7777 întreabă:
Anonima17191 întreabă: