| Skumpete a întrebat:

Salut cum pot sa-l fac pe el sa creada in vorbele mele cu adevarat cind ii spun TE IUBESC?

Răspuns Câştigător
| roxkiss a răspuns:

Mm, daca sunteti impreuna atunci vii la el sari in brate si la ureche ii soptesti ca il iubesti.))) dar ar trebuia sa te creada prin fapte.

7 răspunsuri:
| TheAce a răspuns:

Gesturile mici fac diferenta. Faptele sunt totul si daca e adevarat ce spui atunci vei putea sa o si dovedesti. Gesturi zilnice, mici, simple. Nu trebuie altcevahappy

| stark47 a răspuns:

Daca nu te crede presupun ca are motive intemeiate pentru asta.ce ar fi sa l faci sa aiba mai multa incredere in tine. poate ai gresit cu ceva fata de el, indreapta AIA si cred ca nu vei mai avea probleme.totusi,cred ca nu aveti prea multa incredere unul in altul. dragostea fara incredere e ca o floare in desert

| Skumpete explică (pentru stark47):

Noi suntem prieteni si ne placem dar eu inca nu i-am spus miine ma gindesc sa-i spun!big grin

| stark47 a răspuns (pentru Skumpete):

Pai,daca el te place, si tu il placi!?!?!?!?! unde i problema?! succes si...succes!

Răspuns utilizator avertizat
| ștefiiiiiiiiiiii a răspuns:

! El cand zice ca nu te crede ca nu il iubesti de fapt glumeste! Si incerca sa nu iti mai arati aceasta latura a ta pentru ca daca marturisesti cuiva sentimentele tale el nu a sa iti arate ce simte el pentru tine. Asa ca nu mai incerca sa il faci sa te creada ca il iubesti. lasa`l pe el sa zica ca te iubeste si asa a sa ii raspunzi si tu cu " Demonstreaza`mi " am si eu prieten si asa merge de fiecare data! succes! Funda? :X

| yasmyynutzzzaaaa a răspuns:

Daca nu crede in vorbele tale atunci inseamna ca nu te mai iubeste el. degeaba ii spui cu aevarat ca il iubesti daca el nu simte nimic pentru tine. daca se comporta ciudat in ultimul timp, lasa.l balta. mai bine il lasi tu decat sa te lase el si sa suferi mai tare