| Xulescu1234 a întrebat:

Cum pot să o fac pe iubita mea sa se obișnuiască cu mine? Mă refer că în unele subiecte mai "tabu" se rușinează sau se sfiește si evită acele lucruri cand vine vorba de ele. Am facut unele chestii impreuna mai intime, dar nu am ajuns la sex încă. Ne cunoastem de 10 luni și avem 4 de relație.

Răspuns Câştigător
| Alexandr1onnn a răspuns:

Cu timpul.

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cu rabdare!
In timp, usor-usor va accepta sau va refuza si altfel de relatii, dar trebuie sa ai rabdare cu ea.

| Xulescu1234 explică (pentru Violleta2022):

Sunt foarte răbdător cu ea

| sofisis a răspuns:

Depinde si ce varsta aveti. Daca aveti pana in 18-19 ani, 4 luni e foarte putin daca fata e virgina.
Daca nu e virgina, e ciudat ca a trecut atata timp.
Nu prea ai ce sa faci decat sa ai rabdare.

| mariuscdrz a răspuns:

Eu am avut o iubita care voia abia dupa 2 luni de relatie sa întreținem relatii intime. Acum depinde cat de mult te iubeste fata si cat de excitata este.

| anonim_4396 a răspuns (pentru mariuscdrz):

Aha, deci daca "voia" din prima seara, inseamna ca te iubeste, nu ca e curva. laughing am inteles
Ar trebui sa se ceara buletin ca sa poti raspunde pe site-ul asta

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Păi dacă o face DOAR cu tine binentes că te iubește laughing

Daca te face sa aștepți 3 luni asta nu înseamnă că cu alții nu a făcut o din prima noapte happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Asa e, dar bajetul de mai sus sugereaza ca timpul de asteptare si profunzimea iubirii sunt invers proportionale, cu cat timpul e mai mic, cu atat iubirea e mai mare.
In fine, cred ca formula asta s-ar putea sa-i faca pagube intr-o zi.

| mariuscdrz a răspuns (pentru anonim_4396):

E usor sa comentezi pe TPU, unde toti suntem anonimi si unde toti putem fi viteji. Eu i-am dat doar un exemplu personal despre o fosta relatie de a mea. Tor ceea ce am vrut sa îi explic a fost ca nu exista o perioada determinata pana cand fata va vrea sa intretina relatii sexuale cu iubitul ei. Poate intretine relatii sexuale si dupa 2 luni de relatie, dar si dupa 1 an de relatie. Depinde de fata, dar si de baiat. Depinde de cat de mare este iubirea dintre voi doi si de cat de serioasa este relatia voastră.
P.S. Pentru ala care a pus "voia" in ghilimele, vezi ca asa se scrie corect gramatical. Nu-mi spune ca esti si tu "inteligent" ca Dancila.

| anonim_4396 a răspuns (pentru mariuscdrz):

Zau? Pai cum adica depinde de cat de mare e iubirea? Daca te iubeste sare pe tine din prima deci? Si daca te tine un an, nu te iubeste?

| mariuscdrz a răspuns (pentru anonim_4396):

Da. Depinde de cat de mare este iubirea dintre voi doi. Daca fata te iubeste mult inseamna ca are incredere in tine, daca fata nu are incredere in tine, asta inseamna ca nu te iubeste, pentru ca iubirea se bazeaza foarte mult pe incredere si respect. Daca nu exista aceste 2 elemente intr-o relatie, in acea relatie nu exista intocmai iubire. Revenind la subiect, daca iubita ta are incredere in tine si te iubeste mult, poate întreține relatii sexuale chiar si dupa o perioada scurta de timp de relatie, daca ea nu are incredere deplina de tine, v-a mai astepta pana cand v-a prinde suficienta incredere in tine.
Si exista si cazuri in care fata "sare pe tine din prima" cum aiz zis tu, doar ca din simplul motiv ca este curva sau ca este prea in calduri pentru a mai astepta mai mult. Daca tu nu înțelegi, eu nu îmi mai bat capul cu tine.

| Xulescu1234 explică (pentru mariuscdrz):

Încredere am vazut ca are. Dacă nu avea, nu făceam unele chestii mai intime, cum am spus si in intrebare. Nu i-am cerut să o facem, i-am spus că vreau sa fie pregătită pentru asta, dar tot ea imi zice ca ma rușinez la lucruri "tabu" si asta mă enervează rău.