In primul' rand vreau sa stiu cati ani ai. iti dau un sfat care merge la mine tot timpul. vorbeste cu ea. incet incet. azi o saluti. maine o intrebi ce face ..mai vorbiti pe mess si cand incepi sa treci de timiditate o chemi la o plimbare. sau la un suc/cafea/ciocolata calda/inghetata/etc. si daca accepta inseamna ca ai sanse la ea. daca nu. cauta-ti alta fata . apropo. respectiva cati ani are?
Daca ti-e rusine sa ii spui fata in fata, transmite-i prin cineva ( un cunoscut al ei ).
Si mai bine, scrie un bilet in care sa ii spui ca o placi ( dar simplu, cateva cuvinte ) si apoi ii dai acel bilet undeva intr-o pauza ( presupun ca esti la scoala ), si te indepartezi usor.
* Nu scrie biletelul pe o foaie rupta dintr-un caiet de mate.
** Nu ii scrie un roman de dragoste si amor ci doar cateva cuvinte gen " Imi placi si as vrea sa fim impreuna "...
Intrab-o pe mess daca vrea sa iesiti afara impreuna..nu trebuie sa ii spui ca o placi..isi da seama singura daca iesi cu ea la o plimbare
Buna vreau sa iti zic ceva! sa vorbesti doar pe mess cu ea nu e o solutie e jalnic! am patit-o. unuia i-a placut de mine si am vb pe mess doar pe mess era asa naspa! deci poti sa vb cu ea pe mess nu zic nu sa va cunoasteti mai intai dar sa ajungeti si sa vb fata in fata caci asta nu e o relatie. si foarte important! : sa nu ii spui pe mess ca iti place de ea adica. sti tu faze din alea si tu cu cine mai esti? puneti o poza la avatar ca sa te vad, da-mi o poza cu tine e jalnic! sper ca ti-am fost de ajutor!:* funda
clau123clau123 întreabă: