| PangeeaRogvaiv a întrebat:

Cum recunosti un barbat materialist de la prima intalnire?

17 răspunsuri:
| Own3r a răspuns:

Te lasa sa platesti tu? laughing

| beautifullie a răspuns:

Nu-ti plateste consumatia.zic eu...

| PangeeaRogvaiv explică (pentru beautifullie):

Pai nu am iesit in oras cu el, mi-a propus,dar am refuzat politicos. Ideea este ca am o situatie materiala mai buna si sunt si o fire linistita,imi vad de treaba. Cand era la mine (o singura intalnire am avut), in timp ce vorbeam cu el, am vazut ca nu prezenta interes ceea ce spuneam, dadea ochii peste cap si imi spunea ca stie despre ce vorbeam eu. Apoi, la un moment dat si-a scos telefonul si -a descarcat jocuri de pe internet si a inceput sa se joace, ca in final sa nu mai plece de la mine, nu dadea niciun semn de retragere. Este materialist sau nu? o parere obictiva.

| beautifullie a răspuns (pentru PangeeaRogvaiv):

Poate vrea altceva de la tine, nu neaparat bani. se poate sa fie si materialist. daca nu vrea relatie si vrea sex doar? faptul ca nu prezinta interes la ce ii spui nu vorbeste tocmai frumos despre el. eu zic sa cauti pe cineva caruia sa-i faca placere sa vorbeasca cu tine, sa nu se joace pe tel in timp ce-i povestesti ce-ai facut in ziua respectiva

Nu l-am cunoscut ca am vrut eu, ci bunica lui a venit la parintii mei sa le spuna ca nepotul ei" o mandreata de baiat", dupa cum il descria ma stie de mult timp, ii place de mine si vrea sa ne cunoastem, dar este foarte rusinos. Mi-a fost jena sa o refuz pentru ca o stiam pe ea, pe nepot nu. El are 34 de ani si vrea sa se insoare, ca imi spunea bunica-sa sa vorbim o saptamana, doua, o luna si apoi gata. A venit cu petitul cum se zice.

Doamne pazeste! tu cati ani ai? eu zic sa il lasi pe acest cautator de sotii si sa-ti faci un prieten pe care sa-l vrei tu. nu suntem in satra aici, sa te promita nu stiu cui

Eu am 28 de ani.Pai nu ca am impresia ca este si retardat, Dumnezeu sa ma ierte, dar asta impresie mi-a lasat cand vorbeam cu el, pentru ca nu era in stare sa pronunte cuvintele cum trebuie ca sa poata fi inteles.A fost un adevarat chin intalnirea aia, iar seara dupa ce i-am spus sa plece ca nu-l mai suprtam, dupa 2 ore si jumatate, nu a inteles nimic din atitudinea mea, asa ca a doua zi dimineata, m-a sunat sa ma intrebe cum facem cu iesirea in oras ca nu stia.In momentul ala i-am spus sa nu ma mai caute ca nu este genul meu si i-am inchis telefonul.

Atunci ce mai e de lamurit? las-o moarta cu el si vezi de cineva care sa te merite

M-a socat atitudinea lui sincer. Nu credeam ca un barbat care pretinde ca place o fata si mai mult vrea sa o cunoasca, se poate comporta astfel, mai si spune ca nu mai gasesti in ziua de azi fete bune nicaieri. Doua intrebari mi-a pus in 2 ore jumate cat a stat-daca am mai avut relatii cu baieti? si ce muzica ascult? atat. De aceea mi-a intarit convingerea ca este materialist intr-un fel.

Atunci lasa-l in plata Domnului si vezi de drumul tau. sunt si baieti care merita pe pamantul asta. o sa gasesti unul real, nu un fake ca asta

Singura problema este ca bunica-sa stiu sigur ca o sa ma parasca mamei cu prima ocazie, ca am fost dura si i-am respins nepotul.
Stiu ca baba nu va rata ocazia asta.

Asa si? ai 28 de ani. nu vad unde e problema. se baga atat de mult parintii/bunicii in viata ta? nu e in regula. ai o varsta la care unele au si copii si eventual sunt la a 2a casnicie

Nu se baga nimeni in viata mea si ma refer la parinti aici,insa oamenii din cartierul meu ma cunosc foarte bine si ma stiu o persoana calma, nici decum obraznica sau dura. Este drept ca nimeni nu ma cunoaste asa cum sunt eu, ci au vazut doar ceea ce las eu sa se vada. Faptul ca nu vorbesc niciodata despre mine si imi vad de treaba, asta m-a facut sa par in ochii tuturor o fata cuminte cu atat mai mult cu cat daca am avut o relatie cu vreun baiat, a, reusit sa o tin cat mai departe de ochii lumii. Tocmai de asta vin babele pe la porti, pentru ca ma considera persoana perfecta, unde mai pui si situatia materiala care o am, iar o rabufnire mai dura din partea mea este un adevarat soc pentru cei din jur.

Am inteles. tu stii cel mai bine ce vrei sa faci cu viata ta. mult noroc!

| IREros a răspuns (pentru PangeeaRogvaiv):

Si dupa faza asta tu mai esti cu el? nu e clar ca e un pierde-vara, si nu simte nimic pentru tine? Asculta la mine si renunta la el, daca ajungi sa te indragostesti de un asemenea om o sa ai de suferit mult. La prima intalnire un barbat da tot ce are mai bun pentru a te impresiona, iar daca ce a facut el este cel mai bun, imagineaza-ti restul...

| jihadxdd a răspuns:

Te scoate la un suc, plateste el prezervativele, gelu, lubrifiantu etc happy

| PangeeaRogvaiv explică (pentru jihadxdd):

Nu s-a ajuns pana acolo, nici vorba de asa ceva.Si apoi de ce barbatii se gandesc numai la sex? numai asta exista cand vine vorba de o femeie? este jenant.