Acolo,in Austria,unde e "putin mai diferit",oamenii nu au inima?
Ca sa stiu si eu de ce ar trebui s-o innebunesti pe biata fata!
Stii ca te place,asa ca te-as sfatui sa cauti s-o cuceresti cu felul tau de a fi,pentru ca asta probabil ii place la tine, tu, intreg, asa cum esti!
Nu vreo metoda smintita care s-o bage la balamuc!
Fata se simte atrasa de tine cu speranta ca tu esti cel care ar putea s-o faca fericita, realizezi ce dezamagire va fi pe capul ei cand va descoperi ca scopul tau e s-o innebunesti...pe motive carnale,sa spunem.
O fata o cuceresti cu felul tau de a fi,cu propriile calitati si,daca esti un tip valoros,iti va oferi singura ceea ce-ti doresti tu.
Nu cauta s-o innebunesti,cauta s-o faci sa te iubeasca,ofera-i exact ceea ce are nevoie,atentie, caldura sufleteasca, zambet, ras, tandrete si te vei trezi mult mai departe decat ai visat vreodata!
Nu, chiar daca esti in Austria, nu ai cum fi diferit, cel mult poti deveni un parvenit, si chiar in aceste conditii, tot trebuie sa fii capabil sa curtezi o fata, sa stii si sa ai calitatle necesare pentru a o cuceri. Mult succes!
Sa innebuneasca? serios? daca spui asta inseamna ca tu nu te gandesti si la sentimentele ei si tot ce vrei sa faci este sa o faci sa se indragosteasca de tine, daca nu ai de gand ceva serios, mai bine nu incerci. Aa da, iar ca sa faci o fata sa innebuneasca trebuie sa o faci sa iti cunoasca caracterul si toate cele, sa ai o personalitate care sa atraga o fata, iar cu atitudinea asta, nu cred ca meriti ca ea sa te placa
Nu ai formulat bine intrebarea Daca ea te iubeste asta e important. ai grija ce faci. nicidata distanta nu va fi o problema ci persoana. putem face orice ne dorim. ai grija cum vorbesti cu ea si puteti avea o relatie frumoasa