| computer3 a întrebat:

Cum sa ii spun unei fete pe care o plac ca vreau sa stau cu ea. Si cum sa reactionez la un refuz? Ar fi bine daca i-as spune sa imi dea o sansa? Mi se pare ca nu e de mine ( e f desteapta si arata ff bine)

Răspuns Câştigător
| BlackHorse a răspuns:

Daca spui ca e foarte desteapta, uite primul motiv pentru a intra in discutie cu ea : nu stii ceva la mate sau eu stiu... iti trebuie un caiet sa copiezi lectia. Iar dupa ce te-a ajutat intreaba daca ii poti multumi invitand-o la o prajitura sau un suc. ( eu as propune dupa suc / prajitura sa va plimbati prin parc, va asezati pe o banca si faci conversatie, ii faci complimente etc. ). Sper ca ti-am fost de ajutor happy

4 răspunsuri:
| Allinaa a răspuns:

Ia totul cu calm! toate vin de la sine!
nu te grabi! vorbeste cu ea pur si simplu.si incearca sa ii fii prieten. poate cine stie? iese ceva! nu ai nimic de pierdut!

| lorycykcl a răspuns:

Incercarea moarte n'are. Vorbeste cu ea spune-i ce simti si poate poate. Nu trebuie sa te consideri inferior pentru ca fiecare persoana e frumoasa in felul ei. Curaj. Nu fi pesimist ca nu rezolvi nimic asa. In caz de refuz... Asta e! viata-i scurta si trebuie traita la cote maxime. succes

| Zenithf a răspuns:

Invit-o undeva la un suc, prajitura, vorbiti doar voi doi despre cate in luna si stele, apoi ii spui ca ti-a placut si vrei sa mai vorbesti cu ea. Apoi, daca merge bine si la a 2-a intalnire, mai pe la mijlocul ei o intrebi ce crede, ar putea fi ceva mai mult intre voi, sau sa fiti doar amici? A, si vezi sa nu mergeti si a 2-a ora in acelasi loc, decat daca este singura cofetarie sau terasa din localitate. big grin

| computer3 explică:

Aia cu caietul am folosit-o dar nu mi-a venit ideea sa ii multumesc invitand-o la un suc. Multumesc tutror! Dupa mine toate raspunsurile sunt castgatoare. ma hoatarasc si aleg unul castigator