| Marius2001Pop a întrebat:

Salut!
Cum sa nu mai am emotii in privinta sexului?
De fiecare data cand fac sex cu iubita mea ma simt presat si stresat, iar chestia asta nu imi place.
Ce as putea face?

4 răspunsuri:
| AnemonaP a răspuns:

Bună. In primul rând ar trebui să identifici cauzele, ce gânduri mai exact îți provoacă acele trairi. Te gândești ca trebuie sa o satisfaci și nu ești destul de bun? Ai simțit mereu acest lucru? Doar cu ea sau și cu alte partenere? S-a schimbat ceva între voi? Sexul trebuie sa fie ceva foarte plăcut, momentul tau de relaxare maxima, de conectare cu prietena ta. Încearcă sa te relaxezi, nu te grăbește nimeni, nimeni nu are nu știu ce așteptări de la tine, ești acolo doar pentru a te bucura, este momentul tau și nu poți gresi cu nimic. Încearcă sa faci niște meditații ghidate, găsești pe YouTube, poate este vorba și de stresul din viața ta. Acum nu știu care sunt cauzele, însă, pentru orice problema, se găsește o rezolvare.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Salutare,

Cauta sa vezi care este cauza, si apoi... poate o poti inlatura.
Ce anume te streseaza? Ca nu o sa fie totul bine? Ca te pui tu intr-o anumita ipostaza?

Pe langa, ar trebui sa vorbesti cu ea despre asta, ea ar fi singura care te-ar putea ajuta si te-ar intelege, adica amandoi. Este partenera ta, asa ca ar trebui sa ii spui tot ce iti trece prin cap big grin

| Freya1 a răspuns:

Trebuie să îți dai seama ce te inhiba.

Probabil ai stima de sine scăzută si esti nemulțumit de copul sau prestația ta.Sau poate ea face sau spune ceva ne la locul lui si te simti nașpa.Trebuie să identifici tu cauza si dupa sa o repari.