Zineryt este unul dintre cele mai bune tratamente importiva acneei la ora actuala. Este foarte bun in lupta cu cosurile si pentru prevenirea lor. Trebuie aplicat pe o piele curata si uscata de 1-2 ori pe zi. Aici poti citi mai multe despre acest produs: http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137 . Il gasesti la orice farmacie si costa in jur de 30-35 RON. Pe langa folosirea Zineryt-ului trebuie sa ai si o alimentatie sanatoasa. Mai putine dulciuri, grasimi, sucuri acidulate, mai multe fructe si legume. Poti sa mai folosesti si apa termala (imi place cel mai mult cea de la Avene), o crema hidratanta, hranitoare de la Avene, o crema de galbenele pentru cicatrici, ramase in urma cosurilor, plus vitaminele E, A, C si Zn pe cale orala (si nu numai). Si este foarte importanta curatarea zilnica a pielii (dimineata si seara)! Ai nevoie de un gel de curatare cat mai bun. Intereseaza-te la farmacie, si vei fi ajutat/a sa alegi unul potrivit tipului tau de ten.
Dar cel mai bine ar fi sa consulti si un dermatolog.
Succes! Numai bine!
Buna.o super crema de la yves rocher e nemaipomenita crede-ma.cel putin la mine a dat rezultate.si chiar rapide se numeste sebo specific anti imperfections si e doar 45 de lei daca esti interesata ma cauti.bye:*
Pai poti asa cum a spus Anda, poti incerca cu Zynerit este o solutie ff buna care iti usuca cosurile.Eu m-am dat cu Zynerit si chiar si-a facut treaba.De asemenea poti incerca cu o gama de produse de la Gerovital Plant...E o solutie cu care te dai ca sa te cureti pe fata si apoi dupa ce ti se usuca pielea te dai cu crema de la gerovital.Intrebi si tu de pe la farmacii, dar cam astea sunt cele mai buneSucces!
Poti incerca cu zynerit de la farmacie, ...sau
niste masti cum ar fi cu 2 galbenusuri aestecate cu faina de malai
sau cu lamaie feliata ti-o ti pe fata 30 ed minut e
eu cam astea le folosesc. bafta
Eu folosesc Zynerit si este foarte bun.
Pentru urmele de cosuri poti folosi si crema de galbenele(nu e recomandata daca ai tenul foarte gras)
Mai poti folosi zeama de lamaie cu care sa te dai pe fata, sau o masca din iaurt natural. Pui cam o lingura de iaurt si o intinzi pe toata fata si lasi sa actioeza 20 de minute.
Succes!