| Anonim5810 a întrebat:

Salut,cum se calculeaza marimea la prezervativ pentru marimea penisului meu?

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Marimea prezervativului se calculeaza in functie de circumferinta penisului (grosimea lui), nu dupa lungime.

| corbulalbrosu a răspuns:

Marimea prezervativului care dupa montarea sa pe penisul aflat in erectie maxima sa fie potrivita, incat sa stea cat mai perfect intinsa, fixata si nemiscata. Prezervativiul se alege NUMAI in functie de grosimea penisului, valoare care se poate determina doar prin masurarea lungimii circumferintei penisului in cm. Valoare obtinuta se transforma in mm, se imparte la 2 si din rezultatul astfel obtinut se scad intre 10 si 20 de unitati, mai putine (10-15) in cazul penisului mai subtire si mai multe (15-20) in cazul penisului gros sau foarte gros. De obicei valoarea astfel determinata reprezinta marimea corecta si din acest motiv valoarea inscrisa pe ambalajul prezervativului trebuie ori sa corespunda sau sa fie cat mai apropiata ca valoare nominala. Reiese ca marimea prezervativului potrivit, se alege in functie de grosimea penisului si nu de lunginea acestuia, fiindca in general prezervativele sunt fabricate in 3 dimensiune de lungime : adica de 178 mm; 195 mm si 205 mm lungime, dar mai exista si prezervative cu dimensiunea EXTRA cu lungimea maxima de 251mm. In schimb in privinta largimii, prezervativele sunt fabricate in 4-5 tipodimensiuni de largime si anume;
--largimea poate fi notatea uneori prin literele "S", "M", "L", "XL" si "Extra large" (small, medium, large)
-- sau prin numere care reprezinta de fapt latimea aplatizata a inelului prezervativului masurat in mm, care incepe de la 43-45 mm si creste cam din 3 in 3 mm, ajungand la latimea maxima de 67 mm.
In cazul prezervativelor fabricate sub marca/brandul Durex, lista completa cu modelele si dimensiunile produse este urmatoarea :
Brand;; Style;; Length (mm);; Width (max/min in mm)
-Durex Close Fit 178 49
-Sensation 178 52
-Ribbed 178 53
-Pleasuremax 195 66/54
-Elite, Extra Safe, Featherlite, Performa, Select Flavors, Tingle 205 63/52
- Avanti Ultima 205 63/52
-Comfort XL 251 63/54
Sper sa fii multumit de informatiile oferite. Multa sanatate!

| alina2k18 a răspuns:

ZI-mi circumferinta si lungimea si iti zic eu ce masura aiwinking