| Hereiam7 a întrebat:

Cum se poate sa fiu atat de proasta? M-am despartit de fostul pentru ca fuma marijuana, plus alte lucruri care totusi puteau fi rezolvate. De aceea ne-am impacat de putin timp dupa 3 ani, insa el tot fumeaza si spune ca se va lasa cand va avea o familie, dar daca nu se lasa? Spune ca nu e dependent, dar el e bine asa si nu vrea sa se lase. Eu l-am asteptat 2 ani sa se lase, apoi au trecut 3 despartiti si cum spuneam, inca fumeaza. De ce inca cred ca se va lasa "cand va avea familie"? Acum sa mai stau cu el inca cativa ani in care "se lasa" si pana la urma sa nu se lase...nu stiu. Si in general a inceput sa fie mai indiferent, daca ii trimit un mesaj se uita si nu raspunde, daca ii trimit o poza, la fel, se uita dar nu deschide poza sa vada. Si spune tot felul de lucruri ca nu avea chef de telefon, ca ii era somn. Asta cu poza a fost aseara si am decis sa nu ii mai scriu, desi vreau. Nu stiu ce sa fac...sad

13 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Caută pe unul "treaz" 100%.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Faci ceea ce simti happy Doar ai incercat de atatea ori... cat sa mai incerci? :/

| Andreeush a răspuns:

Și câți ani vrei să mai pierzi cu el?

| cristimihailov a răspuns:

Sa-l schimbi

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

"Cum se poate sa fiu atat de proasta?"
Simplu. Nu gandesti cu creierul. Te lasi coplesita de emotii si de niste vorbe-n vant.

| mastadont a răspuns:

E simplu, ori accepți că fumează și că e posibil să fumeze și în viitor și rămâi cu el ori nu accepți și vă despărțiți. Dacă fumatul nu-i afectează stabilitatea financiară, dacă lucrează și strânge bani pentru voi nu văd care e problema. Eu aș accepta că fumează, până la urmă el muncește pentru acei bani și îi poate cheltui cum dorește. Normal că nu poate vorbi cu tine zi și noapte că doar omul mai și muncește și mai și doarme că o fi obosit. Dacă îl sufoci atunci e normal să se distanțeze de tine. Dar tu nu muncești? Nu ai ocupație de ai atâta timp de vorbit?

| Hereiam7 explică (pentru mastadont):

Mi-e teama ca il poate afecta mai devreme sau mai tarziu. Ma refer la atunci cand e liber, nu scrie nici noapte buna, doar cand are chef. Ieri a fost liber toata ziua nu a zis mai nimic, aseara mi-a scris ce faci pe la 1, i-am raspuns, si a mai intrat pe la 3 si nici nu s-a uitat la mesaj. Genul asta de faze, ca e cu telefonul in mana si nu raspunde sau nici macar nu il intereseaza sa se uite la mesaje sad

| alexalx1234 a răspuns:

Lasă-l naibii de tâmpit. E un ratat și sigur e dependent de marijuana. Nu înțeleg de ce naiba te-ai împăcat cu el. E un gunoi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ești proasta așa ți se spune

| Cristian84 a răspuns:

Vrei sa ti distrugi viata cu un drogat

| Hereiam7 explică:

El e in strainatate si o sa lucreze cam jumatate de an, ca sa se inatoarca si sa mobileze apartamentul unde vrea sa ne mutam, si comunicam desigur prin telefon. Vorbim in fiecare zi, numai ca uneori nu raspunde, parca il plictisesc, sau il sufoc. Ma face sa ma simt vinovata pentru ca vreau sa vorbim. Eu de ce nu ma plictisesc, de ce nu am chef ca si el? As sta zi si noapte sa vorbim, el nu sad

| Hereiam7 explică:

Acum ma suna disperat, iti cere scuze si spune ca nu mai face asa, adica ca nu ma mai ignora. Cred ca el ma stie mereu langa el, ca nu il parasesc si de asta vorbeste cand are chef cu mine. I-am spus ca nepasarea nu are scuze. Dar nu stiu cum sa ma mai comport cu el, ca nici nu imi mai vine sa vorbesc. sad

| costinel1991 a răspuns:

Mergi pe drumul tau lasa-l in lumea lui, odata ce a luat-o pe drumul asta nu il mai indrepti. Ce o sa faci? Va casatoriti faceti copii, iar mai apoi o sa muncești sa il intretii? Dai verde!