Bună!
Dacă un băiat te place încearcă sa te ajute la diferite chestii. Te privește scurt dar aatrăgător. Vorbește mai mult cu tine și e mult mai amuzant ca de obicei. Rade la glumele tale chiar dacă sunt proaste. Face totul ca ție sa Îți fie bine și sa te vadă fericita.
Sper ca te-am ajutat. Baftă!
Pai sa isi doreasca sa pestreaca mult timp cu tine, fata in fata sau la telefon, sa vezi ca ii face placere sa faca asta, daca esti suparat sau fericita sa obseve si sa te asculte, pe scurt sa vezi ca ii pasa ce se intampla cu tine
Vorbeste mult cu tine atat face to face cat si pe fb, ask, prin mesaje etc. Vorbeste frumos cu tine, si va petreceti mult timp imreuna, iti zambeste des, sta cat mai aproape de tine, te tachineaza, gaseste vreun moment in care sa te atinga sau vine la tine cand are probleme si are nevoie de sprijin.
Pai depinde ce fel de baiat e... unii se balbaie sau se hlizesc pe langa tine, altii te privesc lung si petrec mult timp cu tine sau cei mai putini te intreaba daca vrei sa iesiti undeva.incearca sa ii faci curaj sa iti spuna ce simnte.cum? cand stai cu el adu subtil vorba ca nu ai refuza pe nimeni si ca poate acela ar fi alesul...dar ai grija sa nu ii dai de inteles ca placi pe alcineva.mult noroc! funda?
Toti mi-ti fost de mare folos, toti ati merita funda...Nu pot sa dau doar la unu ca toti mi-ati fost de mare folos...
Felul in care te priveste, iti rade, iti raspunde la glume.
Iti dai seama prin comportamentul lui fata de tine daca te iubeste sau nu.
Dar sa stii de la mine a iubi pe cineva inseamna a te sacrifica pe tine pentru persoana iubita.
Mult succes!
HappynewCenusa întreabă: