Buna, l-am cunoscut in urma cu 3 ani jumate, pe atunci eu aveam 13 ani si ceva, iar el avea 18 jumate.
L-am intalnit pentru.prima oara la el pe strada, eu am mers la el pe strada cu o vecina la o colega de clasa, acea colega statea langa el, erau vecini.
Asadar eu stateam de vorba cu fetele pana cand a aparut el in toata splendoarea, el cu varul lui.Eram foarte timida cand era el in preajma mea, m-am indragostit de el la prima vedere.
Asa intre timp s-au intamplat multeee intre noi, am ajuns sa fim impreuna dupa un an de la prima intalnire; am mai fost despartiti, impacati, certati, a fost plecat, a venit, ne-am inteles bine, tot asa, multe chestii, dar pana la urma am ramas impreuna si ne iubim mai mult ca oricand, acum sunt si eu si el mai maturi, el are 21 de ani jumate iar eu 16 jumate.
Locuim aproape si se plimba pe afara cu prieteni lui.Atunci eram mica, aveam in jur de 10-11 ani dar asta nu m-a impierdicat sa nu ma indragostesc.De mai bine de 6 ani il iubesc si in prezent suntem impreuna de 2 ani, cei mai frumosi ani din viata mea
Este colegul meu de clasa. Il cunosc de 2 ani! In anul 2 ne-am combinat in seara cind a fost invitat la ziua mea
Buna, l-am cunoscut pe actualul meu sot in urma cu 4 ani pe internet, iar acum suntem casatoriti de 1 ani si 9 luni si suntem un cuplu foarte fericit si ne dorim din tot sufletul un bebe pup
Buna.Pai eram la un nunta cu ai mei si in fata mea statea el cu ai lui.Ai nostri se cunosteau, dar noi nu! In fine.Eu eram singura si m-am dus pana afara, dar cand am iesit imi era frig.Atunci a venit el si mi-a dat sacoul. A fost dragoste la prima vedere din partea amandurora.Am inceput sa vorbim, am schimbat numerele de telefon, iar dupa aceea am intrat in local.Atunci langa ai nostii nu ziceam nimic si doar zambeam.Cand a inceput muzica, m-a invitat la joc si ma simteam in al 9-lea cer. A fost superb.
Pe un site de conversatii pentru telefoane mobile (mocospace)
Suntem impreuna de aproape doi ani.
Prin intermediul prietenei mele. Am vorbit cu el la telefon si pe mess timp de o saptamana, dupa care am hotarat sa ne vedem si live. Am iesit de cateva ori, dupa care am inceput o relatie, care dureaza de aproape 7 luni, el fiind primul meu prieten.
Numai bine!
Eram in excursie cu clasa la Bucuresti. Eu si fetele ne plimbam prin Herastrau si atunci a aparut el. A venit, m-a luat de gat si am inceput sa vorbim. El a vrut sa plece si atunci am strigat dupa el sa-mi dea id-ul. Mi l-a dat si de atunci suntem impreuna. Desi ne despart 60 km relatia noastra a rezistat 3 ani si inca mai rezista
Pai cunostinta am facut prin intermediul unui unchi de-al meu si apoi ne-am revazut dupa 4 ani la un revelion si am pastrat legatura...