Eu cred ca ar trebui sa mai astepti, poate ca va fi a ta candva dar nu.i cere sa se desparta de prietenul ei pentru tine nu e atat de usor cum crezi tu poate ca nu tine la prietenul ei dar oricum ii este oarecum greu sa se desp d el pentru ca a intervenit o oarecare obisnuinta.dar daca si ea t place poate ca va reusi sa se desp d el pentru tine acum depinde ce simte ea pentru prietenul ei sau poate are un motiv bine intemeiat pentru care nu se desp inca de el.parerea mea e ca ar trebui sa mai astepti si cel mai important e sa nu o presezi sa se desp de prietenul ei, s, ar putea ca ea sa interpreteze asta altfel si dinpotriva nu o va face.si inca ceva daca nu ar vrea ceva mai mult d la tine ti, a fi raspuns cert NU cand ai intrebat, o daca ai vreo sansa la ea, asta ar trebui sa iti dea ceva de gandit. succes
"nu stie al ei"=vreau dar mi-e frica sa-l las pe pr meu
fi mai bun decat ala :
1. nu fi nesimtit
2. daca ala e ratat si nu are grija de ea ai tu
3.suno
4 bag-o mereu in seama pe mess
5.cumparai ceva ieftin ca gestu conteaza
si din toate astea o sa isi dea seama ca esti mai bun ca pr ei ca tuh o iubesti mai mult folosestete de tot ce poti si fa-o sa aiba incredere in tine.
ps: dupa ce o cuceresti sa fi tot de trebuie
Fata asta e cam nehotarata. nu stie nimic . lasand glumele de-o parte nu o mai aborda asa direct ca risti sa o sperii intr-un fel. lasa messu-ul deoparte si incearca sa petreci mai mult timp cu ea "live" ca sa va cunoasteti mai bine. faptul ca se intimideaza cand vorbiti ar putea fi un semn ca te place iar cand ai intrebat-o nu a negat asa ca e posibil sa ai vreo sansa la ea. fa-o sa se simta bine in prezenta ta, rade, glumeste cu ea, fa-o sa se simta importanta. arata-i prin mici gesturi ca chiar te intereseaza si nu vrei doar sa-ti bati joc. sunt sigura ca daca o sa primeasca dovezi concrete de la tine isi va da si ea drumul. poate tocmai asta asteapta
Pai si iub al meu ma intreba tot felul de chestii, daca imi place cand ma saruta nu stiu unde si chestii d-astea si eu zic nu stiu pentru ca mi-e rusine sa zic da...deci in conluzie la o fata nu stiu e mai mult spre da.Cred ca te vrea.bafta!
1.Dupa ce se termina vacanta du-te la scoala sau fa gramatica si 2.Nai nici o sansa
Ba prostule care dintre noi e analfabetu ba boule, daca te prind te calc pe cap ma m******e!