| MihaiAndronescu123 a întrebat:

Cunosc o fata, e cu mine in clasa.Imi place de ea la nebunie, ea mi-a dat like la cateva poze de pe facebook si am vorbit cu ea 1 data pe facebook(imi raspunde la intrebari, nu a fost o conversatie foarte complexa).Nu o cunosc de mult timp, ce credeti?thinking Dau funda!

P.S:Scuze pentru greseli, dar sunt pe telefon.

Răspuns Câştigător
| diiiiiana4cka a răspuns:

Hey,de ce frinezi? Fii barbat si arata k esti in stare sa o cuceresti! Demonstreazati in primul rind tie asta! si desigur k si ei! din asa putine e greu de facut o concluzie buna, dar oricum ceea ca ti-a raspuns deja inseamna mult, ar trebui sa fii mai insistent.sai scrii mai des,sa deschizi teme generale, nu numaidecit legate de viata ei, incearca sa gasesti cu ea cv interese comune, ssau sa le afli, si discuta cu dinsa.Eu cred ca daca vei avea un pic de curaj si ingeniozitate totul se va rezolva si ea va fi a ta, principalu sa nu fii timid! Succes!winking

| MihaiAndronescu123 explică (pentru diiiiiana4cka):

O cunosc de 2 saptamani...

| diiiiiana4cka a răspuns (pentru MihaiAndronescu123):

Nu conteaza de cit timp o cunosti! odata ce e cu tinein clasa inseamna mult, in timpul scolii incearca sa comunici cu ea, sa intri indiscutii pe teme legate de scoala peurma poti trece si la alte subiecte! Succes! astept funda! Sper ca te-am ajutat!:*

5 răspunsuri:
| MiruD a răspuns:

Daca nu era interesata de tine, nici macar nu mai statea de vorba cu tine. Incearca sa dezbati si alte subiecte. Sigur simte ceva pentru tine, doar ca e timida. Fa acel "prim pas", si invit-o undeva, unde sa puteti vorbi in liniste.
Nu cred ca te va refuza!

| AvM94 a răspuns:

Incearca sa o bagi mai des in seama, si incet incet de dai pe langa ea laughing) ii dai si tu like la poze ii dai pupici cand vrobesti cu ea sau cand o bagi in seama dar daca ea nu-ti raspunde la fel cui ii dai tu. Spune-i PA laughing

| virutza a răspuns:

Zici ca ti-a dat like la poze, te iubeste sau te crede un prieten de incredere incearca sa intri n conversatie cu ea, fetele astepta mereu baietii sa vorbeasca primii ele doar fac citiva pasi micuti de exemplu da like la poza sau altceva.