E posibil sa te placa, dar daca nu s-a aratat prea incantata la aflarea vestii celei "mari" atunci nu-ti face prea mari sperante. Daca tu spui ca voi sunteti asa buni prieteni cu siguranta pe viitor va fi cave mai mult decat prietenie. Poate acum nu e pregatita sau nu vrea sa nu stiu...Incearca sa te comporti normal in preajma ei,fara gesturi disperate sau ceva de genu'.
E comlicat daca a mai aparut si a treia persoana(X). Daca nu o iubesti pe acea fata(X),spune-i-o frumos, dar daca fata de care iti place(Y) te va refuza, e posibil sa te intorci inapoi la ea(X).
Si da posibil sa-ti dea o sansa, deca te place ti-am zis. Daca nu poate mai tarziu sau niciodata. Oricum incearca sa te apropii de ea, sa-i intri in gratii etc!
Succes!
Unei fete ii place sa ii spui in direct ca iti este draga, nu prin intermediul telefonului sau al calculatorului. Asadar, este timpul sa o inviti direct la clasicul suc si astfel te vei convinge de raspunsul ei.
Lasa-i cateva zile pentru discutarea problemei in clanul ei de feministe convinse. Indiferent ce ar zice nu taia legatura cu ea, doar rareste-o drastic si spune-i verde-n fata: vreau iubita nu a doua mama.
Succes!
PS: Niciodata, dar niciodata sa nu va simtiti stingheri intreband fetele direct chestii, si cu atat mai putin sa va jenati la un eventual refuz.
Buna!
Pronbabil este indecisa sau nu te place...
Insa mai asteapta ceva timp si intreab-o daca vrea sa fie cu tine.
Te pup, pa pa! :*
Placa cu ma mai gandesc, am primit-o si eu, si acum regret ca am intrebat-o pe mess...tragi tu singur concluziile.
Bananacantareata87 întreabă: