Sfatul meu este sa fie mai activ în socializare, sa se deschidă la noi experiențe și să nu se compare cu alții care au deja copii, nepoți, etc
Îți dai seama că nu mai poate fi cu o femeie se 20 de ani, dar în nu este târziu să-și găsească pe cineva
Daca mă gândesc mai bine chiar nu este greu de loc
Trebuie să vorbească cu cât mai multe femei, să iasă la întalniri cu ele..sa le cunoască mai bine.mă rog.el știe ce tip de femei ii plac
E foarte probabil ca la 50 de ani..multi sa nu mai întrețină relații intime dar nu spune nimeni că e imposibil, până la 60 mai are timp.dar trebuie sa înceapa de mâine.să vorbească, sa socializeze..are timp dar nu e okk sa stea așa pe loc
Sunt foarte multe doamne care nu au relații și le găsești foarte ușor pe grupuri de Facebook. vorbesc de flori și chestii de genul. poate încerca orice tip de relații.și la distanță...sa se vadă pe Video call.și cu timpul știu ei ce vor face
Daca arata exemplar și are grija de el. poate găsi și femei mai tinere.40, 45 de ani.
Deci vreau sa fiu cat de clar pot
•Fie că tu ai 20, 30, 40, 50, 60 de ani. exista femei de vârsta ta, trebuie doar sa socializezi
Tu doar atât trebuie sa faci, să cauți.fiecare om își poate face o relație daca vrea
Omul nu e bătrân la 50, merge, mănâncă singur, nu sta la pat sau ceva.își poate găsi o femeie
Ii urez succes
Sa nu mai caute relatie. Chiar dacă ar găsi una, nu s-ar obisnui si ar fi un fiasco.
Nu e o rușine să fie virgin, asta trebuie să îi spui. Nu e obligatoriu ca toată lumea să aibă copii.
Am auzit de virgine la 40 de ani, eu zic ca are sanse dar avand in vedere varsta ma gandesc ca ii poate prezenta cineva din aturaj sau familie o fata cum isi doreste, banuiesc ca isi doreste tot virgina. Sa fie increzator, e un curajos sa fi ajuns pana aici fara si se fi plans, unii incep mai de mici sa se planga HAHA Sa faca pasul cand e pregatit. De nu isi gaseste nu isi gaseste, mai cauta si sa nu se multumeasca cu putin.
Unii nu sunt apti sa aiba o relatie de cuplu. Inainte, cand casatoria era aproape obligatorie, acesti oameni nimereau intr-o casatorie, dar nu duceau o viata fericita. Am avut un unchi, cam nebun, pe care-l batea mereu nevasta-sa. El ar fi fost mai bine singur decat casatorit. Nevasta-sa credea ca nebunia se vindeca prin bataie, ceea ce e o aberatie.
Pe vremuri oamenii credeau ca a intemeia o familie este scopul lor in viata. Dar asta nu-i facea mai buni, mai sanatosi, mai fericiti.