| almette123 a întrebat:

big grin
Am o mica-mare problema... nu de mult, particip la cursuri de dans hip-hop.
Unul dintre antrenori este un roscovan super-mega-hecta dragut si cred ca m-am indragostit de el... are 19 ani si eu doar 14. Vorbim la antrenamente, glumim si orele decurg foarte bine. Uneori ma uit la fata lui in oglinda si observ ca el deja se uita la mine.

Odata, dupa antrenament, iesind din sala, a dat umar-in-umar cu mine. S-a intors brusc, mi-a pus mana pe brat si s-a apropiat de mine uitandu-se in ochii mei. Nu stiu ce avea de gand, dar nici n-am mai aflat fiindca am fost intrerupti de o fata de la curs, care e de-asemenea moarta dupa el dar el o considera o fraiera. Apoi mi-a dat numarul lui de telefon, in caz ca e ceva, sa-l sun. happy

Cam atat ar fi... credeti ca ar fi o sansa sa existe un 'noi'? puppy dog eyes

5 răspunsuri:
| TheBirdOfTheHermes a răspuns:

Astea sunt tachinările de început.
Nu te arunca prea mult că s-ar putea să ai de pierdut.
Lasă lucrurile să decurgă așa frumos și cine știe poate va exista și o relație.

| WhiteLover a răspuns:

Eh la naiba cu fata aia,nu am aflat ce urma sa faca laughing mda,cam mult suspans.din moment ce ti-a dat nr lui "in caz ca e ceva",nu ti l-a dat degeaba.ce poate sa fie asa grav ca sa il suni?smug foloseste-l daca tot ti la dat,trimite-i un mesaj cu ce face, el iti raspunde probabil "bine, tu?", si uite asa va apropiati mai tare, si poate iesi ceva frumos happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred

| sharlyn a răspuns:

Normal ca ar fi o sansa, de ce nu :* Dupa cate am inteles te place si el smug Mult noroc cu el smug te pup :*

| yubyta123 a răspuns:

De ce nu, eu zic ca ar fi vrut sa te sarute daca nu va intrerupea fata aia cand v-ati lovit unul de celalalt, intreaba-l si vezi ce zice