Hmm. Parerea mea este ca, nu conteaza ce marime ai, daca stii sa-ti folosesti "instrumentul". Pe de alta parte, a fii o mamica, inseamna multa, multa responsabilitate. Asta va trebui sa-i explici tu, daca va-ntelegeti asa bine. (Bani, timp pentru educatia lui), iar la o varsta tanara/frageta, pot aparea complicatii. ~20 ani = varsta unde se traieste cel mai intens. Sunteti copii, si ar trebui sa profitati de acest lucru. Insa asta e doar parerea mea. O zi buna!
Orice femeie normal conformata va ajunge la orgasm cu un penis de 9 cm. Nu exista nici un motiv sa nu continui aceasta relatie.
Tu crezi că fericirea constă în centimetri?
Uită-te la Spread și fii atent la detalii, o să observi ceva.
Nu are treaba lungimea penisului tau cu fertilitatea ta! S-ar putea sa faci 6 copii cu ce ai in dotare, nu ai de unde stii!
Cat despre a " o face fericita " in sensul sexual, nu stii pana nu incercati.
Iti dau un raspuns sec, sa vad daca-l intelegi. Pestele mare il prinzi si cu rama mica. Daca ea vrea sa fie mamica, nu conteaza cat e de mare "scula" conteaza sa faca treaba. Mai bine mica si jucause decat mare si bleaga. Iar daca ti frica ca nu o sa o satisfaci, baga-i coada de la matura
Eu cumva as argumenta niste chestii care sa o fac sa inteleaga ca a avea copii asa devreme ar trebui sa renunte la tineretea ei si a fi mereu acasa si primii 1/2 ani la un copil e cel mai greu.
Daca are posibilitate materiala
Spune-i ca inca nu te simti pregatit
Adica tu ar trebui sa stii mai corect raspunsul, cum te intelegi cu ea, vrei sa fii tatic, te-ai putea descurca.
Eu unul la 21 nici nu m-as fi gandit de 2 ori raspunsul meu ar fi fost clar NU inca.
Ai sta cu un barbat care nu te-ar satisface cu penisul lui, dar cu sex oral si cu jucarii, da?
Ar trebui sa ii spun de problema mea? Sau sa o las sa descopere ea? Sincer mi.e teama de reacția ei! Cum sa-i spun asa direct? Si treaba cu copilul da, nu suntem pregătiți știu.