Dc vrei sa faci asta la varsta ta? chiar daca sunt baiat iti spun ca virginitatea e de pret...lauda-te ca esti virgina nu ca nu mai esti si daca totusi vrei sa "pacalesti" ca nu mai esti ii poti spune in fata ca nu mai esti si gata
Sper ca stii ce crede lumea despre o fata ce nu mai e virgina la 13 ani.
Poarta ob-uri o vreme si dupa culca-te cu respectivul.
Nu inteleg care e problema ca ai 13 ani si esti ink virgina,,, nu ar trebui sa fie asta o problema pentru tine tu inca esti o copila la 13 ani? pe bune? lasa draga ca o sa ai timp destul si pentru asta acum ar trebui sa te axezi pe alte probleme pentru varsta ta tie ti se pare o joaca sa minti pe cineva ca nu mai esti dar ce parere crezi ca o sa isi faca aceea persoana despre tine plus ca dati seama asta nu va ramane doar intre voi se va duce si la urechile altora printre care si parintii tai care nu cred ca vor fi mandri de asta cum au mai zis si altii vei fi considerata o mica panarama ca de la asta se va inflori si cine stie unde se poate ajunge asa ca fa bine si stai in banca ta.Ai incercat,nu te-a crezut, bine a facut, tu mergi mai departe si lasa-te pagubasa,,, iti zic eu ca e pentru binele tau, tie iti place cum sunt privite pustoaicele astea care si-au inceput viata sexuala prematur si cate vorbe se aud despre ele? pana la urma e viata ta daca vrei ne vei asculta daca nu asta e,,, noi ti-am dat doar sfaturile cerute.
Bafta si ai grija de tine!
Nu imi place cum iti vorbesc ceilalti FI ATENTA : daca vrei sa minti este clar ca nu mai esti virgina. 2 si daca ai spus aici pe TPU ca nu mai esti nu este nici o problema ca nu te cunoaste nimeni. 3 nu ai cum sa minti daca partenerul tau este cat de cat informat de ce inseamna himenul si 4 isi va da seama daca mai esti sau nu virgina dupa durerea de la penetrare si dupa faptul ca va trebui sa iti curga sange daca esti virgina. deci decat sa te considere panarama si sa te prinda cu mata in sac mai bine spune-i ca nu mai esti virgina si gata. este cel mai demn.sau poti sa spui ca ia avut un accident cu un tampon (ma refer la ob)sper ca ti-am fost de folos
Informeaza-te mai bine te rog inainte sa dai informatii eronate.Ai zis ca va tb sa ii curga sange daca e virgina.Nu este o regula, nu toate fetele sangereaza la dezvirginare.
OMFG! Asta e o nebunie. Toata lumea te va trata o curva, iar atunci cand vrei sa le spui ca nu e adevarat nu o sa te creada nimeni
Buna.
Doamnee , ai 13 ani fetito, ce vrei sa pari , daca pacalesti pe cineva, o c*rva?
La varsta ta e normal sa fii virgina , cica la tine " LOL" .
Serios?
Mai bine lasa-te si numai pacalii pe nimeni, dupa chiar ca te va considera o "mica c*rvulita"
Baftaa:*.
Ai grija ce faci :*.
1.eu chiar sunt virgina
2. vreau sa pacalesc 1 singura pers care nu va zice oricum nimanui
3.aici sunt mai multe fete de 13 ani care nu mai sunt virgine