Daca esti respectuos o lasi pe ea sa se duca prima dar poate sa creada ca vrei sa te uiti la fundul ei, daca mergi primul poti sa o iei de mana sau o intrebi daca vrea sa treaca ea ori tu.
Dupa parerea mea, ar trebui sa lasi fata sa treaca prima. Mie asa mi s-ar parea normal daca as fi intr-o astfel de situatie. Adica... daca ar trece el inainte, mi-ar face o impresie destul de proasta.
Un sfat: In cazul in care intrati sau iesiti dintr-o incapere, poti sa treci tu inainte si sa ii ti usa(va fi surprinsa ca treci tu primul, dar ii vei face o buna impresie cand va vedea ca ai trecut pentru a-i tine usa)!
La faza asta ea prima...dar in cazul in care coborati scarile tu trebuie sa cobori primul scrie si in cartea bunelor maniere in caz ca se impiedica ea sa o poti ajuta.
Vad ca unele persoane spun cum este in Codul Bunelor Maniere. Ceea ce iti voi spune eu cred ca se incadreaza in Ghidul Nesimtitului :
Oriunde ai fi cu o fata, cand nu poti sta pe langa ea, las-o pe ea in fata. Asa te poti uita la fundul ei fara sa te considere badaran. Dar daca iti reproseaza ca te uiti la fundul ei, ii poti spune, bine, de acum o sa fiu nesimtit si o sa merg eu in fata
Normal ca trebuie sa o lasi pe ea prima in ambele cazuri e sunt fata si las considera pe un prieten ca este un nesimtit daca ar trece el primul si pe mine in spate vorba aceea doamnele primeleSUCCES!
Sunt doua posibilitati, 1 sa mergi tu primul, 2 sa mearga ea, dar eu cred ca ar trebui sa mergi tu ca sa fi sigur,,, si dupa ce ati trecut de masini,,, sa-i spui ca ai merg tu primul pentru ca ai vrut sa te asiguri nu pentru ca tu nu ai respecta fetele .
DanDannn întreabă: